Solgun Yüz Nasıl Canlandırılır?

Solgun yüzler sıklıkla karşılaştığımız ve güzelliğimize gölge düşüren bir durumdur. Bu durumu doğal yöntemlerle nasıl geçirebiliriz?

02.09.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-12:11) Solgun Yüz Nasıl Canlandırılır?

Yorgunluk, hastalık gibi durumlarda yüzler solabilir. Peki, cildin solgunluğu nasıl geçer? Sorunun cevabına bakalım.

LİMON METHODU

Limon suyu cilde parlaklık vermek için doğal ve çok etkili bir methodtur. Limon, çok miktarda C vitamini barındırması ile tanınır. C vitamini, cildin melanin salgısını dengeleme hususunda oldukça etkilidir. Cilde doğal rengini sağlayan madde melanindir. Üstelik, limon suyunda yer alan sitrik asit, hücre yenilenmesine destek olur. Limonu bir dilim bölün ve dirket suratınıza veya vücudunuzun iyileştirmek arzu ettiğiniz başka bir noktasına sürün. Ya da bir parça pamuğu limon suyuyla nemlendirerek cildinize kullanabilirsiniz.

SÜT METHODU

Sütteki laktik asitte banyo yapmak ölü hücreleri yok etmeye destek ederek daha temiz ve yumuşak bir cildin meydana gelmesini sağlar. Laktik asit aynı zamanda parlaklık katma niteliğine sahiptir. Bu sebeple düzenli uygulandığında lekelerin azalmasına ve cildin daha sağlıklı bir renk olmasına destek eder. Ilık süte batırdığınız bir pamuğu uygulanarak kendi “yüz maskenizi” oluşturun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal