Menopozu 20 Sene Erteliyorlar! Fiyatı Nedir?

İngiltere merkezli bir araştırma şirketi kadınlarda menopozu yaklaşık yirmi sene geciktirecek bir yöntem buldular. Peki, fiyatı nedir?

05.12.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-10:06)

Kadınların korkulu ve kaçınılmaz kabusu olan menopozu ertelemek için yeni bir yöntem bulundu ve belli sayıda kadında başarılı oldu.

MENOPOZU GECİKTİRME YÖNTEMİ NEDİR?

Laboratuvar ortamında dölleme (IVF) yöntemini geliştiren bilim adamının ortaya koyduğu yeni tıbbi metot sayesinde kadınlar menopozu 20 sene kadar erteleyebilecek. Maliyeti 7-11 bin sterlinlik (ortalama 47-74 bin TL) metot, IVF doktoru ve İngiltere CARE Doğurganlık Grubu Başkanı Simon Fishel’in de aralarında yer aldığı üreme tıbbında dünyaca ünlü 4 uzmanın kurduğu Doğurganlığı Koruma ve Menopoz (ProFam) şirketi tarafından 40 yaşından küçük kadınlara tavsiye ediliyor. Şu ana kadar 9 kadın yöntemi kullandı biyolojik saati şaşırtan metotla bedenlerinin gerçekteki yaşlarından daha genç olduğunu düşünmesi sağlandı. Küçük bir yarık yoluyla yumurtalık dokusundan ufak bir parçanın alındığı yarım saatlik ameliyatta alınan parçaların ardından dilimlenip korumak için donduruluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal