Hızlı Tırnak Uzatmak İçin 2 Yöntem

Tırnakları çabuk kırılan veya kestikten sonra pişman olanlardansanız bu haberimiz tam size göre. Hızlı tırnak uzatmak için başvurabileceğiniz 2 yöntemi sizin için derledik. Peki, hızlı tırnak uzatmak için ne yapmak gerekir? Detaylar haberimizde…

29.08.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-17:56) Hızlı Tırnak Uzatmak İçin 2 Yöntem

Farklı nedenden dolayı tırnakları kırılanlar, tırnağını kestikten sonra pişman olanlar veya tırnakları çok yavaş uzayanlardansanız sizin için hızlı tırnak uzatma yöntemlerini bir araya getirdik! Evinizde kolayca yapabileceğiniz 2 kolay yöntemle tırnaklarınızı hızlı bir şekilde uzatabilirsiniz! İşte portakal ve limon gibi iki kolay kürlerle tırnakları en kısa sürede uzatma yöntemleri!

LİMON SUYU KÜRÜ

Son derece kolay bir uygulamaya sahip olan limon suyu küründe tek ihtiyacınız olan ellerinizi koyabileceğiniz bir geniş bir kap! Kabın içerisine bir miktar limon damlattıktan sonra yarısına kadar zeytinyağı ilave edin ve sonra iyice karıştırarak tırnaklarınızı içerisine batırın. Bu kürü ayda en az 5 defa uyguladıktan sonra hemen değişimi fark edeceksiniz.

PORTAKAL SUYU KÜRÜ!

Özellikle kış aylarında rahatlıkla uygulayabileceğiniz portakal ile tırnaklarınızın en kısa sürede uzamasını ve güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Bir kabın içerisine portakalı sıkıp içerisine tırnaklarınızı batırın. Yaklaşık 15 dakika kadar beklettikten sonra ellerinizi güzelce yıkayın. Bu kürü ayda en az 5 defa yapmalısınız. Ancak bu kürü uygulamanın püf noktası tırnaklarınızı temizlerken ılık su kullanmak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal