Manikür Modelleri

Kadınlar her zaman bakımlı olmak ister. Özellik tırnaklarının temizliğine ve görünümüne çok önem verirler. Bu yüzden devamlı manikür yaptırırlar. Manikür yaparken hangi yöntemi seçmek tırnaklarımız için daha uygundur?Peki manikür yaptırırken hangi türüne seçmeliyiz? İşte detaylar...

23.06.2020-08:31 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-15:24) Manikür Modelleri

MANİKÜR MODELLERİ NELERDİR?

  • Sıcak Yağ Manikürü
  • Spa Manikürü
  • Soak off jel Manikür
  • Parafin Mumu Manikürü
  • Brazilian Manikür
  • Gomalak Manikür
  • 3D Manikür
  • Akrilik Manikür
  • Temel Manikür
  • Sıcak Taş Manikür
  • Ayna Manikür
  • Ters Fransız Manikürü

SICAK YAĞ MANKÜRÜ

Muhtemelen hepsinin en lüks ve rahatlatıcı olanı, sıcak yağ manikürünün kuru ellerinize yapabileceği en iyi iyiliktir. Bu manikürün en iyi özelliği parmakları ısıtılmış doğal yağlara batırmaktır. Parmaklarınıza ve kütiküllerinize iyi nemlendirilmiş ve beslenmiş özel doğal yağ karışımıyla yapılan lüks bir el masajı manikürüdür.

SPA MANİKÜRÜ

Bir spa manikürü, neden yüzyıllardır bir hit olduğunu açıklayan normal manikürden çok daha fazlasıdır. Bu manikür, ellerde ve tırnakların çevresinde aromatik bir tuz ovma, yağ masajı ve nemlendirici maske içerdiğinden daha uzun süre kullanım sağlamaktadır.

SOAK OFF JEL MANİKÜR

Islak manikür, ıslatma jeli cilası üzerine oje sürmek anlamına gelir. Bu da her katmanın başka üzerine başka katman eklemeden önce UV ışını ile kürlenmesi demektir. Bu jeller, seçim yapabileceğiniz, dakikalar içinde kuruyabilecek ve 2-3 hafta boyunca tırnaklarınızı koruyacak çok çeşitli renkler sunar.

PARAFİN MUMU MANİKÜRÜ

Bu manikür, manikür modelleri arasında bir çeşit stres kırıcı olduğu için yüzyıllardır popülerdir. Parafin mumu manikürü ellerinizi bileğinize kadar ılık bir sıvı içerisinde bekletmeniz demektir. İçeriğindeki yumuşatıcılar ve losyonlar sayesinde nemi cildinize hapseder.

BRAZİLİAN MANİKÜR

Brazilian manikür, tırnak yapısını ortaya çıkarmayı hedefleyen bir manikür modeli. Özel Brezilya makası kullanılarak yapılır.  Cila sadece yüzeye değil, aynı zamanda kenarlara da sürülür emin olmak cilde kadar uygulanır ve daha sonra fazlalık silinir.

GOMALAK MANİKÜR

Hem jel hem de normal oje kombinasyonu olan gomalak, dayanıklılığı ve yontma olasılığını azaltma şekli ile bilinir. Tırnaklarıyla çok çılgınca şeyler yapan sevmeyen biriyseniz, gomalak manikür kesinlikle size uygun.

3D MANİKÜR

Oyunun çok ilerisindeyseniz ve gomalak, Brezilya ve Fransız manikürlerinin sizin için geçmişte kaldığını düşünüyorsanız; tırnak oyununuzu bir sonraki seviyeye taşımak için 3D manikür modelleri yaptırabilirsiniz. Bazı sahte tırnakların üzerine akrilik yerleştirerek ve sonra seçtiğiniz renge boyanarak yapılmaktadır.

AKRİLİK MANİKÜR

Tüm mükemmelliyetçilere sesleniyoruz!

Bu sizin için mükemmel manikür modelleri arasında ilk sırada. Sıvı monomer ve toz polimerden oluşan akrilik tırnaklar, kendi tırnaklarınız üzerinde sert bir tabaka oluşturarak yapılır. Temel olarak gerçek ojeniz için bir taban görevi görür ve mümkün olduğunca düzgün bir şekilde uygulanmasını sağlar. Kolayca sabitlenebilir, uzun ömürlüdür ve neredeyse anında çıkarılabilir.

TEMEL MANİKÜR

Tırnaklarınız törpülenir, şekillendirilir, kütikülleriniz (ölü deri) temizlenir, hızlı bir el masajı alırsınız ve son olarak tırnaklarınızı seçtiğiniz renkle boyanırsınız. Zamana karşı yarışıyorsanız harika bir seçim olabilir.

SICAK TAŞ MANİKÜR

Sıcak taşlar el kasınızdaki herhangi bir gerginliği gidermek için mükemmeldir ve genel olarak, süper zor bir haftanın sonunda stres atmanıza ve rahatlamanıza yardımcı olur.

AYNA MANİKÜR

Tırnaklara bir baz olarak siyah oje sürülür, bunun üzerine açık bir üst kat yerleştirilir ve daha sonra krom-y yansıtıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olmak için ayna tozunu eklemeyerek kullanılır.

TERS FRANSIZ MANİKÜRÜ

Açık bir renk oje sürülerek uygulanır ve doğal bir görünüme sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal