Brezilyalı Kadınların Güzellik Sırları

Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio’nun dillere destan güzelliğini bilmeyen yoktur. Herkesin hayranlıkla izlediği bu iki meleğin Brezilyalı olması hiç de şaşırtıcı değildir. Zira Brezilya’da kadınlar doğal olarak çok güzel olmalarının yanında, güzellik onlar için sağlıklı olmaktan bile daha önemlidir.

22.06.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:14) Brezilyalı Kadınların Güzellik Sırları

Sosyal hayatın ve eğlencenin çok canlı olduğu Brezilya’da kadınlar deniz kenarlarında sokaklarda her zaman bakımlı ve güzel görünmeye dikkat ederler.

Brezilyalı kadınlar o kadar güzel ve o kadar havalı görünürler ki birçok kadın Brezilyalı kadınların güzellik sırları nedir merak etmektedir.

Anneden Geçen Reçeteler ve Güzellik Geleneği

Brezilya’da güzellik ve bakımlı görünüm bir gelenektir. Anneden kıza aktarılan sayısız güzellik reçeteleri ile küçük yaşta tanışan kızlar, ergenlik çağlarından itibaren dermatoloğa gitmeye başlar ve buna ömür boyu devam ederler.  Ancak Breziya’lı kadınların güzellik sırları sadece anneden öğrenilen reçeteler ile sınırlı değildir.

Dünyanın En Çok Estetik Operasyon Yaptıran Ülkesi

Estetik operasyon günlük hayatın bir parçasıdır. Tabu değildir. En çok göğüs estetiği tercih edilen ülke, dünyanın en çok estetik yaptıran ülkesi unvanını da korumaktadır.

Her Hafta Manikür Pedikür

Her köşe başında bir manikür pedikür salonu olan Brezilya’da manikür pedikür haftalık yapılan bir ritüeldir. Ekonomik durumu ne olursa olsun tüm kadınlar manikür pedikür yaptırır, kırmızı ojeye bayılırlar.

Dolgun ve Havalı Saçların Merkezi – Her Hafta Saç Bakımı

Brezilyalı kadınlar saç bakımında bütün ülkelerden ileri seviyedir. Dolgun ve havalı saçlar Brezilyalı kadınların olmazsa olmazıdır. Bilinen markaların ürünleri kullanıldığı gibi doğal yöntemler de en az hazır ürünler kadar yaygındır; Aloe vera, avokado, biberiye, guava suyu, mango, muz gibi tropikal bitkilerle saç derisine bakım yaptıkları birçok formülleri vardır. Haftada bir mutlaka saç derisi bakımı yaptırılır. Muz, bal ve hindistancevizi yağının karıştırılması ile yapılan maske çok yaygın olarak kullanılır. Mango, bal ve badem yağı saça parlaklık verdiği için bu maskeyi de tercih ederler; papatya çayı saçların rengini doğal olarak açmaya yardımcı olur. Saçların hızlı büyümesine yardımcı olması için Guava çayı kullanılır.

Brezilya’da anneden kıza geçen saç güzelliği sırlarından birkaçı şöyledir:

  • Zeytinyağı şekerle karıştırılıp ve kafa derisine peeling yapılmasıdır. Ardından bir şampuan ile saç temizlenir. Biberiye çayı ise durulama amacıyla kullanılır.
  • Balın içine şeker ve birkaç damla zeytinyağı ilave edilip kafa derisi üzerinde sürülür ve bu karışım kafa derisi üzerinde detoks yapıcı etkilere sahiptir.

Amazon ve Vegan Ürünler

Brezilyalı kadınlar güzel olmak için en hızlı yol neyse bulup ona ulaşmaya odaklanırlar. Sağlıklı olmak için gereken kurallar ile vakit kaybetmeyi hiç sevmezler. En çok yurtdışından alışveriş yapmayı severler. Amazon’u da en çok bu amaçla kullandıkları söylenebilir.

Brezilyalı kadınlar güzellik ürünlerinde tercihlerini hayvan deneyi yapılmayan vegan ürünlerden satın almayı tercih etmektedirler.

Brezilyalı kadınlar gerçekten doğal olarak güzeldirler; ancak Brezilyalı kadınların güzellik sırları aslında bu konuda gerçekten çok çalışmalarından kaynaklandığı söylenebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal