Ebru Şallı Güzellik Sırları

Muhteşem fiziği, sağlıklı duruşu ve güzelliğiyle gündemde olan Ebru Şallı'nın güzellik formülleri en çok merak edilen konuların arasında yer aldı. İşte Ebru Şallı'nın güzellik sırları...

22.06.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:45) Ebru Şallı Güzellik Sırları

Sağlıklı vücut yapısı ve güzelliğiyle büyük dikkat çeken Ebru Şallı'nın güzellik formüllerini sizler için derledik.

İşte Ebru Şallı’nın Güzellik Önerileri;
Serumla cildini aydınlattığını ifade eden Ebru Şallı;
-Kaşlarınızın üst kısmı ve elmacık kemikleriniz gibi cildinize ışıltı katmak istediğiniz yerlere serum uygulaması yapın diyerek cilt serumu öneriyor.
Cildini Buz ile Sıkılaştıran Ebru Şallı
- Kullanmadığınız buz küplerine elma suyu koyup dondurun. Elma suyu içerdiği antibiyotik maddeler sayesinde ciltte gezdirildiğinde gözenek açıcı etkiye sahiptir.

Saçınızı mutlaka kremleyin
Elektriklenmeyi önleyen kreminiz bittiyse el kreminizden yardım alın. Elinizde ısıttığınız bir damla kremi elektriklenen saçlarınıza tellere sürün. Sık bir tarak ile tarayın ve olduğu gibi bırakın

Alkol kullanmayın
Bir kadehten fazlası yağ üretimini arttırdığı için ciltteki gözenekleri genişletir. Uykusuzluk da aynı etkiyi yaratıp gözeneklerin genişlemesini sağlar ve cildi kötü gösterir bu nedenle uykunuzu almaya özen gösterin, mutlaka 8 - 9 saat uyuyun.

Güneşten korunun
Ebru Şallı -günlük nemlendiricinizin içinde güneş koruyucusu bulunmuyorsa içine güneş kremi eklemenizde yararlı olacak.

Mutfaktan Tedaviyi Deneyin
Kuru bir cilt için Avakado maskesi öneren Ebru Şallı haftada bir kez bu 15 dakika bu maskeyi önermektedir.
Not: Cildiniz akneye meyilliyse faydası değil zararı olacaktır.

Nardan faydalanın
Güneşten etkilenmeyi bolca nar yiyerek minimuma indirdiğini söyleyen Ebru Şallı – Nar güneşten korunmayı yüzde 25 oranında artırıyor bu yüzden sıkça Nar tüketirim. Diye ekliyor.
Aşırıya kaçmayın
Ayda bir kez hamama gidip kese yaptırdığını söyleyen Ebru Şallı buhar banyosu ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmanızı tavsiye ediyor.

Sıralamaya uyun
Cilt bakımı için uzmanlardan yardım aldığını dile getiren Ebru Şallı güzellik sırrının en önemli maddesi olan cildinize uygun önerilen serumların sırasına uymanızı öneriyor. Serumları önerilen saatlerde sırasına göre uyguladığınızda istediğiniz cilde kavuşabileceğinizi belirtmektedir.

Sütünüzü için
Süt dudakları nemlendirdiği gibi içerisinde bulunan protein sayesinde cildi yenilediğini söyleyen Ebru Şallı güzellik sırrı olarak sabah ve akşam olmak üzere 2 bardak süt içtiğini belirtmektedir.

Bunları yapmadan uyumayın
Gece, gündüz, el, ayak kremlerini asla ihmal etmeyen ve etmemenizi belirten Ebru Şallı bu uygulamayı bir rutin haline getirmenizi öneriyor.
Güneşten zarar gören cildiniz için Ebru Şallı’dan ferahlatıcı ve acıyı azaltıcı bir öneri Ilık suyun içerisine lavanta yağı ekleyerek duş almak sizi oldukça ferahlatacaktır.
Duştan çıktıktan sonra karpuz yemenizi öneren Ebru Şallı karpuzun iltihap önleyici olduğunu da eklemektedir.

Rendeleyin
Genellikle salatalığı dilim halinde gözlerinize koymanız tavsiye edilir fakat rendelemeniz daha yararlı olacaktır diyen Ebru Şallı göz şişkinlikleri için salatalık rendesi kullandığını ifade etmektedir.
Sigarayı bırakın: Sigaranın cilt için çok kötü bir alışkanlık olduğunu belirten Ebru Şallı şunları da ekliyor;

Sigara cilde nem kaybettirip oksijenin cilde ulaşmasını engellediği için renk kayıplarına kötü ve mat bir cilde neden olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal