Coronavirüsü Sürecinde ve Sonrasında Gelinlik Alışverişi

Covid-19 salgını hayatımızın en özel günü olan düğün gibi önemli günleri de etkiledi. Çiftler düğünlerini yapacakları tarihleri yenide güncellerken, gelinlik seçimleri de aksadı. Peki, Coronavirüsü sürecinde ve sonrasında gelinlik alışverişi nasıl olmalıdır? Detaylar haberimizde…

08.05.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-17:42) Coronavirüsü Sürecinde ve Sonrasında Gelinlik Alışverişi

Coronovirüsü salgını özellikle sağlık ve ekonomi gibi konularda olumsuz etkilere neden olmuş olsa da bazı alanlarda da fırsat oluşturdu. Evde sosyal izolasyon sürecinde olduğumuz bu günlerde kendimize ayırabileceğimiz daha çok zamanımız varken, bazı işlerimizi çok daha rahat bir şekilde halledebiliriz. Mesela bunlardan biri de gelinlik seçimi olabilir. Nasıl mı? Vip Gelinlik evlilik hazırlığı içerisinde olan gelin adaylarının dergilerden, internet sitelerinden veya sosyal medyadan gelinlik modellerini çok rahat bir şekilde araştırabileceklerine dair önemli bilgiler paylaştı. Ayrıca gelinlik seçim süreci içerisinde bulunduğunuz bu zor günlerde size moral olabilir.

DİJİTAL KANALLARI DENEYEBİLİRSİNİZ

Coronavirüsü ile birlikte gelinlik alışverişinde de dijitalleşme oranları artmaya başladı. Bazı tasarımcı ve markalar özel olarak hizmet vermeye başladı. Bu durumdan yararlanabilir, fikir danışabilirsiniz. Bu size hem daha uygun fiyata seçim yapmanızı hem de zaman kazanmanızı sağlayacaktır. Ayrıca gelinlik seçiminde konsept ve mekanda oldukça önemli bir yere sahiptir. Online kanallar sizin için bu dönemde fırsat olabilir.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT!

Uzmanlar Haziran ayının başlarında normalleşme sürecinin başlayacağını ön görürken, gelinlik modeli, konsept ve düğün mekanı gibi kriterler için evde kaldığımız dönemde kafamızda fikirler oluşturmuş olacağız. Normalleşme ile berber gelinlik alışverişinde de değişime söz konusu olacak. Çünkü bahsedilen bu normalleşme süreci ile birlikte yavaş yavaş yeni normalimiz oluşmaya başlayacak. Gelin adayları gelinlik seçimi yaparken yanında çok fazla kişi ile gitmeyerek hem kalabalık stresinden uzaklaşacak hem de sosyal mesafeyi korumuş olacak. Deneme işleminden sonra gelinliklere zarar vermeyen bir dezenfektan kullanımı olacak.

2021 GELİNLERİ YENİ KOLEKSİYONU BEKLESİNLER

Salgından dolayı tasarımcılar koleksiyonlarını evde hazırlamaya devam ediyorlar. Düğününü 2021 yılı içerisinde yapmayı  düşünen adaylar bu dönemde alternatif oluşturmak adına araştırmalar yapabilir. Yeni sezon gelinlik modelleri için ise biraz daha bekleyebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal