Gelinlik Diyeti Yapacaklara Tüyolar

Düğünü yaklaşan gelin adaylarını saran tatlı telaş kimiz zaman kilo verme kimi zaman da kilo alma ile sonuçlanır. Beslenme düzeni, yeme alışkanlıkları, stres derken ciltte istenmeyen lekeler ve sivilceler çıkabilir. Peki gelin adayları nelere dikkat etmelidir? Gelin birlikte bakalım.

05.08.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-10:45) Gelinlik Diyeti Yapacaklara Tüyolar

En özel ve unutulmaz günlerden biri  olan düğününüzde kendinizi hem fiziken hem de ruhen iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorsanız size vereceğimiz bazı tüyoları dikkate almanız gerekebilir.

DÜĞÜN DİYETİNİN PÜF NOKTALARI 

Özellikle düğüne bir hafta zaman kala cildinizin ışıltısını en üstü düzeye çıkarmak, sivilce ya da istenmeyen lekelenmeleri engellemek için paketli ürünleri, sigara ve alkolü olabilidiğince sıfırlamakta yarar var.

Güne mutlaka sabah kürü ile başlayın. Ilık bir bardak suya limon dilimi, 1/2 parmak taze zencefil, taze nane yaprakları, 1 çay kaşığı bal ilave edin ve uyanır uyanmaz hemen bu suyu için.

Her sabah kahvaltınıza eklediğiniz salatanıza ya da söğüşünüze 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı katın. Dereotu, nane, maydanoz ile hazırladığınız salatalar hem tokluk verir hem de ödem attırır.

Günde ortalama 2 litre suya  2-3 kupa bitki çayı için. Sabahları metabolizmayı harekete geçiren ve canlandıran yeşil, beyaz, mate, rooibos gibi çayları seçin. Bağırsaklarınız ve düzeniniz için rezene, kişniş, kimyon, lavantayı; sindirim sistemi, hazımsızlık ve uyku için akşam saatlerinde yasemin, nane, melisa, papatya gibi çayları içebilirsiniz.

Hayvansal besinlerden sadece balık tüketimine önem vermek cildiniz ve detoksunuz için yararlı.

Özellikle E vitamini olan cevizi suda bekletip içmek, salatalarınıza avokado koymak size iyi gelecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal