Gelinlikler Kiralanmalı mı Satın mı Alınmalı?

Gelinlik alınırken en çok sorulan sorulardan biri de " kiralamalı mı yoksa satın mı alınmalı?" Biz de bu soruyu cevapladık.

07.09.2019-16:01 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-15:39) Gelinlikler Kiralanmalı mı Satın mı Alınmalı?

Gelinlik alırken gelinler genellikle kiralamak istemezler. Peki, neden? Gelinlikte mantıklı olan kiralamak mıdır?

GELİNLİK KİRALANMALI MI?

Kiralık gelinlik satın almak için aramak çok zor. Bir kere oldukça az mağaza kiralama yapıyor ve "nasıl olsa kiralık" şeklinde en uygun, ancak vasat modeller getirilebiliyor. Birçok kişi tarafından giyilmiş olduğu için defo olma ihtimali de vardır. Bedeni üzerinize uymayabilir ve birçok kişi giyeceği için tadilat yapılamıyor.
Ayrıca teslim alma ve teslim etme zamanlarında sorunlar çıkabiliyor. Yalnızca 24 saatliğine kullanılabildiğinden. Bu durumda o mağazanın olduğu şehirde düğünü yapmanız gerekiyor, yapmıyorsanız düğün telaşı içinde oldukça zorluklar olabiliyor. O düğün telaşında hemen alıp teslim edilemeyeceği için, iki günlük kiralamak durumunda kalınabiliyor. Gelinlik kiraları da uygun olmadığından gelinlik diktirmek ya da satın almak daha mantıklı geliyor. Ayrıca ödemeniz gereken depozito olduğundan daha fazla maliyet çıkacaktır. Ufak bir hata yine cebinizden çıkacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal