İsmi Yasak Aşk İddialarına Karışan Yasmin Erbil Dedikoduları Çıkaran Kişilere Onur Davası Açtı!

Ünlü oyuncu Yasmin Erbil, hakkında çıkan çarpıcı iddialara yönelik ismini karıştıran kişileri mahkemeye verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-12:31)

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, yeni başladığı oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sık sık magazin gündemine geliyor. Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan güzel oyuncu Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda bir yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti. Eski manken ve sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini bazı kadınlarla aldattığını söyledi. Kişisel hesabından yaptığı bu açıklamadan sonra, aldatıldığı kadınlardan birinin de çok ünlü bir televizyoncunun kızı olduğunu belirtti. İsim vermeden belirttiği bu kişiyi daha sonrasında ifşalayan Çufalı, o kişinin Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil olduğunu öne sürdü. Hakkında çıkan bu iddialardan sonra ateş püsküren Erbil, sosyal medya hesabından isyan etti. 

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Oyunculuk sektörüne yeni yeni giriş yapan Yasmin Erbil, hakkında çıkan bu yasak aşk iddialarına yönelik açıklamayı; ''İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin'' şeklinde yaptığı bir paylaşımla dile getirmişti. Bu sözlerinden sonra hakkında bu iddiayı ortaya atan fakat daha sonrasında eşiyle barışan Cansu Nur Çufalı'yı mahkemeye veren Erbil, aynı zamanda onunla birlikte katıldığı programın sunucusu olduğu Arto'ya da tazminat davası açtı. Çufalı hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldıran güzel oyuncu, sunucu Arto'nun da 200 bin liralık manevi tazminat vermesi için de işlemleri başlattı. Onurunun ayaklar altına alındığını belirten Erbil'in avukatı da; ''Oyunculuğa yeni başlamış olan müvekkilin adının bu şekilde iftiralarla anılması, geleceği için vahim sonuçlar yaratabilmektedir. Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır'' dedi. 

yasmin erbil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal