Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil’in Yatak Pozları Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tozu dumana katmaya devam ediyor. Erbil’in son paylaşımları ise takipçileri arasında olay oldu. İşte o kareler…

28.01.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-12:16)

Ekranların sevilen şovmenlerinden ünlü televizyoncu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, sık sık magazin gündemine ve sosyal medyaya damgasını vurmaya devam ediyor. sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça bahsettiren ünlü şovmenin kızı, her geçen gün cesur pozlarına bir yenisini daha ekliyor. Babası Mehmet Ali Erbil ve annesi Nergis Kumbasar ise kızları Yasmin’in bu paylaşımlarına geçtiğimiz günlerde destek verdiğini açıkladı. Basın mensuplarının kızı hakkında baba Erbil’e soru bile sorulmasına izin vermeyen oyuncu Kumbasar, kızının kıyafetinde hiçbir şey olmadığını söyledikten sonra Erbil de gençlerin hep bu tarzda giyindiklerini açıklamıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Yasmin Erbil ise yapılan bu yorumlara pek fazla aldırış etmeyerek, yeni paylaşımlarına her gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. 

GÖĞÜS DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ

Yıllar boyunca sunduğu şov programlarıyla ve çapkınlıklarıyla hafızalara kazınan başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda kızıyla gündeme geliyor. Sosyal medyada çok konuşulan ve magazin gündemine de damgasını vuran paylaşımlarından sonra Yasmin Erbil, her geçen gün takipçisini de artırmaya devam ediyor. Göğüs dekolteli fotoğraflarını kişisel hesabından paylaşıp takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu Erbil, yataktan paylaştığı son fotoğraflar da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yatağında uzanıp dekolteli fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan Erbil’in bu kareleri, takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü. Instagram hesabını oldukça sık kullanan ünlüler arasında yer alan Yasmin Erbil’in yapacağı bir sonraki paylaşımları hız kesmeden devam edeceğe benziyor. 

yasmin erbil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal