Uzun Süredir Dizilerde Rol Almayan Pınar Altuğ Yeni Tekliflere Göz Kırptı: Setleri Çok Özledim

Ekranların sevilen oyuncusu hem özel hayatı hem de kariyeriyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-11:39)

Henüz genç yaştayken Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un oyunculukta öne çıkması, neredeyse yayınlandığı dönem herkesin izlediği Çocuklar Duymasın dizisi ile oldu. Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla dizi sektöründe oldukça sevildi. Yıllarca ekranlarda yer alan ve samimi oyunculuklarıyla sektörde önemli bir yer edinen dizi ve oyuncuları arasında yer alan Pınar Altuğ oynadığı bu diziyle büyük bir çıkış yakaladı. Kısa sürede ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Altuğ, önceki gün Etiler’de bulunan Akmerkez alışveriş merkezinde basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu 12 yaşındaki kızı Su hakkında; ‘’Su'yu kucağıma aldığım gün dün gibi aklımda. Zaman hızlı geçiyor, kızım çok çabuk büyüdü’’ dedi. 

ALTUĞ ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ İTİRAFLARDA BULUNDU

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edilen isimlerden biri olan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Yaptığı her paylaşımı çok konuşulan Altuğ, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir bilgiye ise basın mensuplarıyla paylaştı. Ünlü oyuncu uzun zamandır şehirde yaşamadıklarını belirterek; ‘’Eşim ve kızımla 10 yıldır şehrin dışında yaşıyoruz. Kamp hayatını ve doğayı seviyoruz. Yaklaşık 10 yıldır şehrin dışında yaşıyoruz. Bizim evin orası da kamp yaptığımız yerler gibi. İnekler, kuzular ve koyunlar geçiyor’’ itirafında bulundu. Altuğ’un bu itirafı herkesi oldukça şaşırtırken bir başka itirafta oyunculuk kariyeriyle ilgili geldi. Oyunculuk sektörünü özlediğini söyleyen güzel oyuncu; ‘’Çalıştığım dönemde çok yorulduğum için dizi setlerini özlemem diyordum ama yanıldım. Setleri çok özledim’’ ifadelerini kullandı. Altuğ’un bu açıklamalarından sonra yeni projelere de yeşil ışık yaktığı görülürken, önümüzdeki zamanlarda bir dizide rol alıp almayacağı ise merak konusu oldu. 

pınar altuğ ve yağmur atacan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal