Yasak Elma’dan Masumlar Apartmanı’na Aşk Transferi! Biran Damla Yılmaz’la Tansel Öngel Yeni Aşka Yelken Açtı

Ekranların iki sevilen oyuncusu Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel’in yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-11:05)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel, bu sene televizyon ekranlarına damgasını vuran birbirinden başarılı yapımlarda yer alıyor. TRT1 ekranlarında büyük ilgi gören Masumlar Apartmanı ile FOX TV’de yer alan Yasak Elma dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren dizinin hayranları tarafından büyük bir ilgi merakla takip ediliyor. Her iki dizide de birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı kadrolardan Tansel Öngel, geçtiğimiz haftalarda başlayan Maske Kimsin Sen isimli yarışmanın sunucusu oldu. Birbirinden farklı alanlardaki sanatçıların maskelerin altına girerek şarkılar seslendiği ve jüri üyelerinin de maskenin altında kim olduğunu tahmin etmeye çalıştığı yarışmada, geçtiğimiz hafta Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz katıldı. 

SPOR YAPARKEN YAKALANDILAR 

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Maske Kimsin Sen’de ayna kostümünün içine girerek şarkı söyleyen isim oldu. Performansıyla ve maskeyi çıkarttığı andan itibaren jüride yarattığı şaşkınlıkla geçtiğimiz haftasına damgasını vuran ünlü oyuncu, programın sunucusu Tansel Öngel’le yakınlaştığı iddia edildi. Birbirlerine karşı enerjileri yüksek olan çiftin önceki gün bir spor salonunda birlikte spor yaparlarken ki çekilmiş videoları da, ortaya atılan bu aşk iddialarını güçlendirir nitelikte oldu. Sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk iddialarından sonra, ünlü oyuncu Yılmaz ile Öngel’in bu iddialara karşı ne diyeceği merak konusu oldu. Ünlü oyuncuların hayranları ise şimdiden çiftleri yorum yağmuruna tuttu. 

biran damla yılmaz tansel öngel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal