Yasak Elma’nın Başrolü Biran Damla Yılmaz Oğlumu Kaybettim Diyerek Sosyal Medyadan Yardım Çağrısında Bulundu!

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acısını paylaştı. Oğlum diyerek bahsettiği köpeğini kaybeden ünlü oyuncu herkesten yardım istedi.

20.01.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-12:26)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde gösterdiği oyunculuk performansıyla unutulmaz karakterlere imza atan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, şu sıralar ekranların en sevilen dizilerinden Yasak Elma’da yer alıyor. Dizide yer alan Yıldız, Ender gibi karakterlere yakışır bir rol alan Yılmaz ise, Yasak Elma’da Kumru karakterine hayat veriyor. Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle yeni entrikalara imza atan dizide, senaryo kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dizide yer alan birçok replik ve diyaloglar sosyal medyada da oldukça fazla konuşularak günlük hayatta da yansımasını buluyor. Ekranlarda yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisine yeni sezonda giren Biran Damla Yılmaz da canlandırdığı Kumru karakteriyle oldukça beğenildi. Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden biri olan Yılmaz’ın yaptığı son paylaşım ise sevenlerini üzdü. 

YILMAZ: OĞLUM LUGAR KAYBOLDU

Güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’da canlandırdığı Kumru karakteriyle bir unutulmaz performansına daha imzasını attı. Dizinin başarılı oyuncu kadrosuyla birlikte çalışma imkanı bulan güzel oyuncu, setteki eğlenceli hallerini de sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyor. Yılmaz’ın yaptığı son paylaşım ise hem yakın dostlarının hem de Biran Damla Yılmaz’ın derinden üzülmesine neden oldu. Güzel oyuncu köpeğiyle çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hikayesinden paylaşarak; ‘’Arkadaşlar dün oğlum Lugar kayboldu. Her yerde aradım sokaklara baktım ama yok. Buradan paylaşırsam belki gören olur diye düşündüm. Daha yeni iyileşmeye başlamıştı. Lütfen gören olursa iletişime geçebilir mi?’’ yazarak takipçilerinden yardım istedi. 

BİRAN DAMLA YILMAZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal