Yasak Elma’nın Başrolü Biran Damla Yılmaz’dan Acı Haber! Ünlü Oyuncu Dedesini Koronavirüsten Kaybetti

Yasak Elma’nın başrolü Biran Damla Yılmaz’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalanmasının ardından, dedesini de koronavirüsten kaybetti. İşte habere ilişkin detaylar…

23.12.2021-09:05 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-09:49)

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, her hafta yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Geçtiğimiz sezon final kararı alan dizi, izleyicinin yoğun beğenisi ve talebi nedeniyle çekimlere devam etmeye başlamıştı. Her yeni bölümde yeni entrikalara imza atılan dizinin yeni sezon kadrosuna, Kumru karakteriyle Biran Damla Yılmaz katılmıştı. Yılmaz, yer aldığı birçok dizinin yanı sıra Yasak Elma’daki oynadığı karakteriyle oyunculuk performansı dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu ise, dizinin çekimlerine katılmayarak evde kendini izolasyona almıştı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından duyurduğu bu haberden sonra, yeni bir haber daha geldi. Başarılı oyuncudan gelen bu kötü haberle, hayranları büyük bir üzüntüye uğradı.

BİRAN DAMLA YILMAZ DEDESİNİ KAYBETTİ

Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Biran Damla Yılmaz, oynadığı Kumru karakteriyle oyunculuk alanında kariyer basamaklarını birer birer çıkmaya başladı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Set çalışanlarına ve oyuncu kadrosuna virüsü yaymamak için kendini evde izolasyona alan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımla da hayranlarına iyi olduğunu duyurmuştu. 

Biran Damla Deniz'in dedesi vefat etti

Yılmaz’dan bir kötü haber daha geldi. Başarılı oyuncunun dedesi de, koronavirüsten hayatını kaybetti. Aldığı haberle yıkılan Yılmaz, Yasak Elma setlerine geri dönmedi. Dedesinin vefatından sonra büyük üzüntü yaşadığı söylenen ünlü oyuncunun, tam iyileşmişken setlere geri dönmeye hazırlandığı söyleniyor. 76 yaşındaki dedesi Şükrü Şen, koronavirüs sebebiyle dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz’a hayranlarından taziye mesajları yağdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal