Biran Damla Yılmaz Yasak Elma'da!

FOX TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen diziye ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz dahil oldu.

21.07.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 21.07.2021-09:04)

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi ünlü isimlerin yer aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma, beşinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

ROLÜ BELLİ DEĞİL

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay'ın başrollerde oynadığı Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Yasak Elma'nın yeni sezonunda genç oyuncu Biran Damla Yılmaz yer alacak. Daha önce Kırgın Çiçekler ve Baraj dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz'ın hangi rolü canlandıracağı ise henüz açıklanmadı.


BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Biran Damla Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanındı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal