Yasak Elma Dizisinden Mahmut Karakteri Çıkıyor mu?

Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma dizisinden yeni bir ayrılık haberi geldi. Dizide Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık, Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Yasak Elma dizisinden Mahmut ölüyor mü?

10.03.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-12:17) Yasak Elma Dizisinden Mahmut Karakteri Çıkıyor mu?

Yasak Elma dizisine yeni dahil olan Mert Altınışık diziden ayrılıyor mu? Yasak Elma'da Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık, kendi isteği ile diziden ayrılma kararı aldı. 

YASAK ELMA DİZİSİNDEN MAHMUT AYRILIYOR MU?

Sevilen dizi Yasak Elma'nın 86. bölümünde giren Mahmut karakteri, Hasan Ali’nin adamlarından biridir. Ancak Mahmut, Şahika’nın oyununa gelerek Hasan Ali’ye tuzak kurar. Daha sonrasında ise yaptıklarından pişmanlık duyar.  Pişmanlık duyan Mahmut’u ise Şahika sürekli tehdit eder. Hasan Ali ise Mahmut’tan şüphelenir ve şüphelerinin doğruluğu için Şahika’yı öldürmeyi ister. Mahmut ise eve hırsız olarak girerek Şahika’yı öldürmeye çalışır. Ancak ölen kişi Mahmut olur. 102. Bölümde diziye veda edecek olan Mahmut’un hikayesi böylelikle biter. Mahmut karakterini canlandıran Mert Altınışık, diziden kendi isteği ile ayrılır. 

 Dört sezondur yayın hayatını sürdüren Yasak Elma dizisinde Mahmut karakteri, saf ve iyi niyetlidir. Mahmut saf oluşundan kaynaklı Şahika’nın oyununa gelir ve Hasan Ali’ye ihanet eder. Hasan Ali ise Mahmut’tan Şahika’nın öldürmesini ister. Vicdan azabı çeken Mahmut ise Şahika’yı öldürmeyi kabul eder. Şahika’yı öldürmek isteyen Mahmut, bu noktada kendisi ölür.

Diziye 86. bölümle giren Mahmut karakterinin diziden ayrılacağı söylenmektedir. Resmi bir açıklama olmasa da diziden ayrılacağı kesinleşmiştir. Dizi sevenleri ise Mahmut karakterinin tekrardan diziye tekrardan girip girmeyeceği merak edilmiştir. Ancak Mahmut karakteri diziden ölerek çıkacağı için tekrardan girmesi mümkün değildir.

Dizideki Mahmut karakteri, küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve Hasan Ali’nin yanında büyümüştür. Küçüklüğünden beri Hasan Ali’nin yanında olmasından kaynaklı Hasan Ali’nin sağ koludur. Ancak Şahika’nın oyununa gelen Mahmut, Hasan Ali’ye ihanet eder ve bunu hayatı ile öder. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal