Sefirin Kızı Dizisi 44. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star TV'nin ilgi ile takip edilen dizisi Sefirin Kızı en son 43. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünden sonra Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Sefirin Kızı 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.03.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-11:57) Sefirin Kızı Dizisi 44. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin merakla beklenen 44. yeni bölüm fragmanı izleyiciler ile henüz paylaşılmadı. 

SEFİRİN KIZI 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dudu arka arkaya söylediği yalanlarla Yahya’nın gözünde kendini aklamaya çalışır ancak yalanlarla ilişkileri iyice sarsılır. Aralarında oluşan güvensizlik Yahya’yı derinden etkiler. Halise’nin beklenmedik müdahalesi ise hem Dudu’yu hem de Yahya’yı çok şaşırtır. 

Sancar, kızının velayeti için var gücüyle savaşmaya devam ederken çok önemli bir tanık ile irtibata geçilir. Güven, radarından kaçmayan bu bilgi sayesinde Sancar’ın bütün umutlarını boşa çıkarmak için kolları sıvar. Elvan, kalbinde kopan fırtınalarla başa çıkmaya çalışırken Gülsiye’yi de sırrına ortak eder. Dükkana gelen sürpriz misafire şaşıran Elvan, Bora ile olan ilişkisinde de radikal bir adım atar.

Mavi ve Melek birlikte zaman geçirirken bu resme Sancar da dahil olur. Bu sıcak ilişki içinde Mavi’nin geçmişindeki sırları da yavaş yavaş ortaya çıkar. Sancar ve Mavi’nin asıl yolculuğu kalplerinin sesini dinlemeleriyle başlarken Sancar vermesi gereken çok büyük bir sınavla karşılaşacaktır. 

SEFİRİN KIZI 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı geçtiğimiz gün 43. bölümüyle ekranlara geldi. Dizisinin izleyicileri merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Sefirin Kızı dizisinin 44. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal