Sefirin Kızı Melek Diziden Ayrılıyor mu?

Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı'ndan büyük bir iddia ortaya atıldı. Dizinin minik oyuncusu Melek Sefirin Kızı'ndan ayrılıyor mu? Sefirin Kızı Melek diziden ayrılıyor mu?

16.02.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-12:44) Sefirin Kızı Melek Diziden Ayrılıyor mu?

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılık haberleri gelmeye başladı. Sefirin Kızı Melek diziden ayrılıyor mu? İşte haberin detayları...

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN MELEK'İ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sefirin Kızı'nda Melek karakterine hayat veren Beren Gençalp, diziden ayrılıyor mu? Star TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Sefirin Kızı dizisinde heyecanlı ve olaylar hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı. Melek, babasını ve Mavi'yi kulübelerinde görür. Babasının, ikisi için yaptığı o kulübede Maviyi görmesi Melek'i çok üzer. 

Üzgün halde Melek, dedesinin yanına gider ve annesini özlediğini ona gitmek istediğini söyler. Dedesi Melek'i annesine götürecek mi? Sefirin Kızı Melek diziden ayrılıyor mu? 

SEFİRİN KIZI MELEK ÖLECEK Mİ?

Sefirin Kızı dizisinde Melek karakterine hayat veren minik oyuncu Beren Gençalp bu hafta yapılacak olan sette yer aldı. Böylelikle çocuk oyuncunun dizide yer alacağı anlaşıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal