Sefirin Kızı Final mi Yapıyor?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı kadrosunda ve hikayesinde değişikliğe gitti. Bu değişiklikler izleyicisinin aklına aynı soruyu getirdi. Sefirin Kızı final mi yapıyor?

26.01.2021-10:45 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-10:45) Sefirin Kızı Final mi Yapıyor?

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı dün akşam 37. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu'nun diziye veda etmesi hayranlarını bir hayli üzdü. Sefirin Kızı dizisine Uraz Kaygılaroğlu'nun da veda etmesi akıllara Sefirin Kızı final mi yapıyor sorusunu getirdi. Peki Sefirin Kızı final mi yapıyor? 

Sefirin Kızı dizisinin ne zaman final yapacağı henüz belli değil. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in yazan bir Alacakuş hikayesi olan Sefirin Kızı'nın final bölümü ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Dizi ilk sezon iyi bir izlenme oranına sahipken, bunu ikinci sezonda devam ettiremedi. Bu durum da akıllara Sefirin Kızı ne zaman final yapacak? Sefirin Kızı yayın günü değişir mi? Sefirin Kızı bitiyor mu? gibi soruları getiriyor.

SEFİRİN KIZI BİTİYOR MU?

Star TV'den ve yapımcılardan bu konuda herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Son bir aydır Total grupta reyting sıralamasında 4. sırada olduğunu gördüğümüz Sefirin Kızı rakiplerinin gerisinde kalıyor. İzleyenlerin dizinin sosyal medya hesabında yaptıkları yorumlardan da Nare’nin Sancar’ın ona yaşattığı tüm olanlardan sonra hala ona aşık olması güçlü bir kadın profili göstermediği için tepki alıyor. Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün'ün diziye dahil olması Sefirin Kızı dizisine nasıl bir değişim yaşatacak ilerideki günlerde göreceğiz. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal