O Ses Almanya'ya Sesiyle Damgasını Vurmuştu, Zeynep Avcı'yı Çeyrek Finalde Elediler!

O Ses Almanya yarışmasında seslendirdiği şarkı ile hem jüri üyelerinin hem de izleyicilerin tüylerini diken diken yapan Zeynep Avcı, çeyrek finalde yarışmadan elendi. İşte habere ilişkin o detaylar…

22.12.2021-14:27 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-14:27)

Ekranların sevilen yarışması ‘’O Ses’’ birçok ülkede reyting rekorları kırmaya ve yıllar geçtikçe de en çok başvurulan yarışmalarda yerini almaya başarıyor. O Ses Türkiye yarışmasında da her yıl binlerce yetenekli kişi, seslerinin birbirleriyle yarıştırırken, yalnızca bir kişi şampiyon olabiliyor. Türkiye’de de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan O Ses Türkiye yarışmasının Almanya’daki versiyonuna, Türk asıllı bir yarışmacı katıldı. Zeynep Avcı isimli yarışmacı seslendirdiği şarkı ve sesiyle adeta hem ekran başındakilerin hem de çekimlerin yapıldığı binadaki izleyicilerin ve jüri üyelerinin tüylerini diken diken yaptı. 

ZEYNEP AVCI ÇEYREK FİNALDE ELENDİ

Dünyanın dört bir yanında birçok ülkede yayınlanan O Ses yarışması, her yıl yetenekli sesleri keşfederek yarışmacıların hayaline ulaşmasını sağlıyor. Türkiye’de de binlerce kişinin başvurduğu yarışmada yetenekli şarkıcılar birer birer katılmaya devam ediyor. O Ses Almanya’da ise bu yıl Türk asıllı bir yarışmacı yarışmaya adeta damgasını vurdu. Seslendirdiği ‘’Yalan’’ ve ‘’Kıyamam’’ şarkılarıyla herkesi kendine mest eden Avcı, bir üst tura yükselmeye hak kazanmıştı. Hem jüri üyeleri hem de izleyiciyi tarafından performansı çok beğenilen Zeynep Avcı, çeyrek finaldeki performansı sonucunda elendi. Sesi ve şarkılarıyla çeyrek finale yükselen Avcı, şampiyon olamayınca büyük bir üzüntüye kapıldı. Yarışmayı ise 29 yaşındaki Sebastian Krenz isimli yarışmacı kazandı. Finalde What They Call Life performansıyla seyirci oylarının yüzde 36’sını alan başarılı şarkıcı şampiyon olarak O Ses Almanya’nın 2021 birincisi seçildi. 

zeynep avcı o ses almanya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal