Yasak Elma Finale mi Gidiyor? Dizinin Yıldızı Biran Damla Yılmaz Haberi Duyurdu!

Ekranların en sevilen dizisi Yasak Elma her hafta yeni entrikalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi fırtına gibi esmeye devam ederken yıldızlarından birinin koronavirüse yakalandığı haberi de hızla yayıldı.

08.12.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:44)

Seyircisini her hafta yeni bir entrikanın içine sürükleyen Yasak Elma, Pazartesi akşamlarının en sevilen dizisi olarak izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon senaristlerin final yapma kararını bozduran diziye olan ilgi ise gün geçtikçe katlanarak artıyor. Yeni sezona yeni isimlerin dahil olduğu Yasak Elma hız kesmeden devam ederken, dizinin yeni sezonuna katılan isimlerinden birinden kötü haber geldi.

BİRAN DAMLA YILMAZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Yasak Elma dizisinin oyuncuları her hafta yeni bir olayla seyircinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Pazartesi akşamlarını iple çeken izleyiciler, başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve yeni sezonla birlikte Biran Damla Yılmaz’ın oyunculuk performanslarını çok seviyor. Şevval Sam ile Eda Ece arasındaki diyaloglar sık sık sosyal medyada gündem olurken, takipçilerinin daha çok diziye bağlanmasına sebep oluyor. Oldukça beğenilen Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Biran Damla Yılmaz’dan ise bir kötü haber geldi. 

DAMLA

YILMAZ İYİ OLDUĞUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yeni sezonla birlikte Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz Yasak Elma dizisinin Kumru karakterine hayat vermeye başladı. Dizinin kadrosuna dahil olduğundan itibaren başarılı performansı ile göz dolduran Yılmaz, herkesi şaşırtmıştı. Yılmaz koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabı aracılığıyla sevenlerine duyurdu. Güzel oyuncu koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, bir süre evde istirahat edeceğini paylaştı. Biran Damla Yılmaz paylaştığı fotoğrafın altına ise; “Bu arada tabiki karantinadayım, kimseyi riske atmıyorum” şeklinde bir not düştü. Ünlü oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından setlere ara verilip verilmeyeceği ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal