Mahkum Dizisinin Başrolü Onur Tuna’dan Gelen Kötü Haber Sevgilisi Hande Doğandemir’i Korkuttu

Ünlü oyuncu Onur Tuna’dan hayranlarını üzen haber geldi. Tuna’dan gelen o haber sevgilisi Hande Doğandemir’i de korkuttu. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-14:03)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Onur Tuna, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Oynadığı birçok dizi ve filmde hem oyunculuğu hem de yakışıklılığıyla göz dolduran Tuna, son zamanlarda ekranlara yeni gelen Mahkum dizisinde rol alıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana iyi bir çıkış yakalayan ve izleyici tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Mahkum dizisi, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla ekranlarda başarılı adımlarla ilerliyor. Kadrosunda bulunan İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerin oynadığı Mahkum dizisi, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

FOX TV’de yayınlanan Mahkum dizisinin başrolü başarılı oyuncu Onur Tuna’dan hem dizinin hayranlarını hem de yakın dostlarını üzecek bir haber geldi. Koronavirüs vakalarının artması, setteki çalışma ortamlarıyla birleşince birçok dizi ve oyuncudan art arda gelen kötü haberlere Onur Tuna da eklendi. Ünlü oyuncunun düzenli olarak yapılan PCR testi sonucu pozitif çıktı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından test sonucun gösteren bir fotoğraf paylaşarak; ‘’Yakında dönerim. Herkese teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandığı bir açıklama yazdı. Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Hande Doğandemir’le yeni bir aşka yelken açan Tuna’nın duyurduğu bu haber, güzel oyuncuyu da endişelendirdi. Sevgilisi Onur Tuna’dan sonra Hande Doğandemir’in de koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı merak konusu oldu. 

onur tuna

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal