Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Ölümündeki Sır Perdesi Aralandı!

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından olaya dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-12:02)

Önceki gün Yeniköy’deki balıkçılar çarşısına giden avukat ve Beşiktaş Spor Kulübü eski üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bulunduğu restoranda silahlı saldırıya uğradı. Avukat Mahmutyazıcıoğlu’na dört el ateş eden ve yanında bulunan şoförünü de yaralayan kişilerin kim olduğu araştırılırken, avukatın kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaya ilişkin incelemeler devam ederken, birkaç saat önce aynı restoranda bulunan ve Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman da yaşanılan saldırı sonrasında ilk kez konuştu. Orman; ‘’Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı’’ ifadelerini kullandı. Eşini kaybeden ünlü sunucu Ece Erken’den olaya ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade edecek hiçbir açıklama gelmezken, Emniyet Müdürlüğü yaptığı araştırmalar sonrasında cinayeti kimlerin işlediğini bulmaya başladı. Suçu işleyen altı kişinin ikisi, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu bulundu. 

CİNAYETİ İŞLEYENİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş Spor Kulübünün eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesine ilişkin yapılan araştırmada, altı kişinin cinayetle ilgisi olduğu ortaya çıktı. Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan isimli şüpheliler gözaltına alınırken, diğer dört kişinin ise Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman’ın olduğu ve yakalanmaları için çalışmaların hızla sürdürüldüğü belirtildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, Suphi Malgaz emniyette bildiklerini anlattı. Malgaz’ın verdiği ifadede; Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğunu aynı gayrimenkulü Malgaz’ın 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Krakan’ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini belirtti. Bu olay üzerinden aralarında anlaşmazlık çıkınca da Karakan’ın ‘’O zaman ağabeylerimi gönderirim’’ şeklinde bir cümle sarf ettiğini duyurdu.  

ALACAK VERECEK DAVASI OLDUĞU BELİRTİLDİ

Emniyet Müdürlüğü’nün hakkında arama kararı çıkarttığı kişilerden biri olan Seccad Yeşil’in de kendisini araştırdığını ve Ali Yasak’ın yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak’ın kendisini Mahmutyazıcıoğlu ile restorana çağırdıklarını belirtti. Bunun üzerine 65 bin lirada anlaşan taraflardan Malgaz’a avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylemesi üzerine Seccad Yeşil’in avukatı arayıp tartıştığı öğrenildi. Daha sonrasında ise Gökhan Karakan’ın kendisini aradığını belirterek Mahmutyazıcıoğlu’ndan parayı alması gerektiğini söylediğini belirtti. Alınan ifadeler ve incelenen güvenlik kamera görüntülerinden sonra yapılan açıklamada; ‘’ Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir’’ şeklinde ifade edildi. 

ece erken

ECE ERKEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Eşinin vefatından sonra haber alınamayan ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken, saatler sonrasında sessizliğini bozdu. Erken ilk önce Instagram hesabını kapattıktan sonra tekrar açıp eşinin cenaze törenini duyurdu. Erken; ''Kıymetli dostumuz Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi yarın memleketi Rize Fındıklı’da ikindi namazına müteakip Hürriyet Mahallesi Gavra Cami’sinde kılınacaktır. Başta ailesi, sevgili eşi Ece Erken ve çocukları olmak üzere Allah hepimize sabır versin'' yazılı paylaşımını alıntılayarak sevenlerine duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal