Fenerbahçe'nin Basketbol Maçına Eski Aşıklardan Hande Erçel'le Murat Dalkılıç'ın Bir Araya Gelmesi Damga Vurdu

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'la yıllar önce yollarını ayıran Hande Erçel, basketbol maçında pişti oldu. İşte haberer ilişkin o detaylar...

09.02.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-12:05)

Ekranların en beğenilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, uzun bir süredir meslektaşı Kerem Bürsin'le aşk yaşıyordu. Sen Çal Kapımı dizisiyle başlayan ilişkileri dolu dizgin devam eden ikili, hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde en beğenilen çiftler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda kıskançlık nedeniyle aralarını açıldığı ve evlerini ayırdıkları söylenen ikiliden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken, güzel oyuncu Hande Erçel'le eski sevgilisi Murat Dalkılıç aynı basketbol maçında pişti oldular. yaklaşık iki yıl önce yollarını ayıran çift, basketbol maçındaki bu denk gelmeleriyle sosyal medyaya magazin gündemine bomba gibi düştü. Hande Erçel'in eski dostu Sitare Akbaş ile bir süredir aşk yaşamaya başlayana Dalkılıç ile Erçel'in maçta yalnız olmaları gözlerden kaçmadı. İkilinin birbirlerinden haberdar olup olmadıkları konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor. 

MAÇTA PİŞTİ OLDULAR

Dün akşam Fenerbahçe Beko ile Real Madrid basketbol takımlarının oynadığı maça, eski aşıklardan Hande Erçel'le Murat Dalkılıç damgasını vurdu. Güzel oyuncu Erçel maçı izlemek için tribünde yerini alırken, salona sonradan Dalkılıç'ın girdiği görüldü. Ünlü çiftin hayranları bu anları kameralarına kaydederken, 2020 yılında ilişkilerini noktalayan çiftin aynı salonda yıllar sonra pişti olması da sosyal medyada genişçe yer buldu. Ayrılıklarının ardından Instagram hesaplarından birbirlerini silen Dalkılıç ile Erçel'in dost bir şekilde ayrıldıklarını söylemelerinin ardından bu hamlede bulunmaları çok da dost kalamadıklarının göstergesi olmuştu. 

hande erçel kerem bürsin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal