Sevgilisinin Kaybının Ardından İlk Kez Bir Organizasyona Katılan Gülçin Ergül Ayakta Zor Durdu!

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybeden ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, katıldığı ödül töreninde zor anlar yaşadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-11:36 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-11:36) Sevgilisinin Kaybının Ardından İlk Kez Bir Organizasyona Katılan Gülçin Ergül Ayakta Zor Durdu!

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran isimler arasında yer alan güzel şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz aylarda bir trafik kazası geçirmişti. Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın şoför koltuğunda oturduğu aracın tıra çarpması sonucu korkunç bir kaza geçiren ünlü şarkıcı araçtan yaralı çıkarken, Lafçı hayatını kaybetti. Yaşadığı acı kaybın ardından zor günler geçiren Ergül, aylar sonra ilk kez bir organizasyona katıldı. BAU'de gerçekleşen müzik ödül töreninde; Ziynet Sali, Gülçin Ergül, Belkıs Akkale, Gonca Vuslateri, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Ivana Sert, Saba Tümer, Ece Mumay, Dila Kalafatoğlu, Emir Can İğrek, Madrigal gibi birçok isim geceye davetliydi. davetliler arasında yer alan başarılı şarkıcı Gülçin Ergül de sahneye çıktığında aldığı ödülü sevgilisi Lafçı'ya ithaf etti. 

ERGÜL: BU ÖDÜLÜ SEVGİLİM ERDAL İÇİN KABUL EDİYORUM

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, sevgilisini kazada kaybetmesinin ardından ilk kez bir ödül törenine katıldı. Ödül almak için çıktığı sahnede duygu dolu konuşmalar yapan ünlü şarkıcı; ''Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Mucizevi bir şekilde, tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım. Şükürler olsun ki, fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız, hem de içimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça. Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim'' ifadelerini kullanarak herkesi duygulandırdı. 

gülçin ergül

ARKADAŞINDAN DESTEK ALDI

Ödül töreni sonrası basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel şarkıcı Gülçin Ergül, gazetecilerle konuşmak istemedi. Ayakta durmakta güçlük çektiği görülen Ergül arkadaşının koluna girerek; ''Şu an çok iyi hissetmiyorum. Bütün duygularımı içeride söyledim. Çok üzgünüm. Ayakta zor duruyorum. Gücüm yok'' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal