Trafik Kazasında Sevgilisini Yanı Başında Kaybeden Şarkıcı Gülçin Ergül Yaptığı Paylaşımla Takipçilerini Duygulandırdı

Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazasında hayat arkadaşını kaybeden başarılı şarkıcı Gülçin Ergül, yaşadığı acıya sosyal medyada değindi. İşte o detaylar…

13.01.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-17:49)

Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aylarda Balıkesir’de korkunç bir kaza geçirmişti. Sevgilisiyle otomobilde seyir halindeyken tıra çarpıp, bariyerlere çarparak anca durabilen araçlarından Gülçin Ergül kırıklarla sağ çıkarken, sevgili Erdal Lafçı yanı başında hayata gözlerini yummuştu. Kaza sonrasında karşılaştığı manzara ve aldığı haberle yıkılan ünlü şarkıcı, hastaneye kaldırılarak tedavi edilmeye başlandı. Ünlü şarkıcı tedavisinin süresinin uzaması nedeniyle hayatını kaybeden sevgilisinin cenazesine de katılamadı. Günler sonra sosyal medyadan sevgilisine veda eden şarkıcı, sosyal medyadan yayınladığı mesajla herkesi duygulandırdı. Başarılı şarkıcı Gülçin Ergül mesajında ‘’Ben senin için yaşayacağım. Dinlediğini görmesem de senin için bulutların ötesine şarkılar söyleyeceğim, verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek gözünü arkada bırakmayacağım. Ve seni her daim sınırsızca seveceğim. Seni aya kadar seviyorum’’ diyerek duygularını dile getirdi. 

ERGÜL: AĞLAYARAK YÜRÜYORDUM

Ünlü şarkıcının yaşadığı bu acı olay sonrası gözler Hepsi grubunun eski üyelerine çevrildi. Yollarını ayırmış olsalar da takipçileri tarafından destek mesajları görmek isteyen takipçileri, sosyal medya üzerinden hepsi grubunun eski üyelerine sosyal medya üzerinden yüklendi. Grubun üyelerindne Cemre Ergül ise her şeyi sosyal medyadan paylaşmadıklarını, Gülçin Ergül ile özelden konuşarak taziyelerini dile getirdiklerini ifade etti. Ergül’den bu konuya dair bir açıklama gelmezken, yürüyüş yaparken yaptığı bir paylaşım Ergül’ün takipçilerini derinden yaraladı. Başarılı şarkıcı karşısına çıkan kedinin fotoğrafını paylaşarak; ‘’Bir ay olmuş… Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum ki, karşıma çıktı’’ yazarak zor günlerinin nasıl sürdüğünü de takipçilerine belirtmiş oldu. Güzel şarkıcının bu mesajı ise hayranlarını oldukça üzdü. 

GÜLÇİN ERGÜL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal