08.04.2022-08:29 (Son Güncelleme:08.04.2022-09:23)


1

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985 yılında dünyaya geldi.



2

İstanbul'da dünyaya gelen güzel sanatçı, Hepsi grubu ile tanındı.



3

Müziğe Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde piyano eğitimi alarak başladı.



4

Klip yönetmeni arkadaşıyla yeni bir proje üzerine konuştuklarını aktaran Ergül, "Hayatını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptım. Duygularımı en saf haliyle yansıttım. Yaptığım şarkı az da olsa acımı hafifletti. Bu zor dönemde en büyük sığınağım müzik oldu" şeklinde konuştu.



5

SEVGİLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

SEVGİLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Gülçin Ergün, sevgilisiyle bir trafik kazası geçirdi. Kazada ünlü sanatçı yaralanırken, Erdal Şeyda ise hayatını kaybetti.



6

Ünlü şarkıcı Gülçin Elgün, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybettikten sonra birçok sosyal medya paylaşımında bulundu.



7

BİR AY OLMUŞ

BİR AY OLMUŞ

Sevgilisini kaybeden Gülçin, paylaştığı sosyal medya gönderisine "Bir ay olmuş... Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum, karşıma çıktı" notunu ekledi.



8

Sevgilisiyle olan pozlarını paylaşan Ergül, "Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını ve ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifli dinlediğini görebilmeyi çok isterdim... Biz birbirimize çok iyi geliyoruz derdin. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın. Aşkımız sonsuza dek sürecek. Ben senin için yaşayacağım, bulutlar ötesinde şarkılar söyleyeceğim. Verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Seni her daim sınırsızca seveceğim" şeklinde paylaşım yaptı.



9

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Kısa bir süre önce sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül’ün ödül konuşması herkesi duygulandırdı. Gülçin Ergül ödülü alırken şu sözleri söyledi: Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum.



10

"Mucizevi bir şekilde, tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım. Şükürler olsun ki, fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız, hem de içimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça. Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."



11

CEMRE KEMER İSYAN ETTİ

CEMRE KEMER İSYAN ETTİ

Cemre Kemer, sevgilisini trafik kazasında kaybeden eski arkadaşı Gülçin ile ilgili şu sözleri söyledi, "Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Sizin yakınınız böyle korkunç bir kaza yaşasa sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bence bu çok ayıp! İşi şova çevirmek gibi... Gülçin ile özelden iletişime geçmeyip takip edenlerin merakı gitsin diye Instagram'dan mı paylaşsaydım? Kimse bunu polemik malzemesi haline getirip şova dönüştürmesin" diyerek isyan etti.



12

HEPSİ İLE BİRLİKTE YAPTIĞI ALBÜMLER

HEPSİ İLE BİRLİKTE YAPTIĞI ALBÜMLER

Hepsi 1 - 2005 Hepsi 2 - 2006 Tempo (Sezen Aksu ile) - 2006 Şaka (10+1) - 2008 GÜLÇİN ERGÜL SOLO ALBÜMLER Bravo - 2011 Bir Tanecik Aşkım - 2015 Arabesk - 2018 Davet - 2020



13

SİNGLELAR

SİNGLELAR

Ağlat Beni (Harun Kolçak ile) - 2016 Harabeyim - 2016 Hayatının Hatası (Tuna Kiremitçi ile) - 2017 İyisin (What Da Funk ile) - 2017 Mecbursun (What Da Funk ile) - 2017 Ağlama Değmez Hayat (Sinan Ceceli ile) - 2017 Kim Daha Mutlu? (Film Müziği) - 2019 Hoş Geldin (Film Müziği) - 2019 Ferman - 2020 Yeni Yılın Kutlu Olsun – 2020

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr