Gülçin Ergül'ün Sevgilisi Hayatını Kaybetmişti, Eski Dost Cemre Kemer'in Vefasızlığı Takipçilerini Çıldırttı!

Geçtiğimiz gün Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül’ün sevgilisi trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının zor günlerinde eski dostlarının destek olması beklenirken onların kayıtsız kalması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

17.12.2021-08:51 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-14:37)

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde Balıkesir’de korkunç bir trafik kazası geçirmişti. Ergül geçirdiği trafik kazasını yaralı atlatmış olsa da, sevgilisi olay anında hayatını kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Gülçin Ergül, hastanede tedavi gördüğü için de cenazeye katılamazken, ünlü şarkıcının anne ve babası gözyaşları içinde röportaj vermişti. Kızlarının hayatta kaldığına dahi sevinemediğini söyleyen Ergül ailesi, hayatını kaybeden Erdal Şeyda Lafçı için büyük bir üzüntü yaşadıklarını dile getirmişti. Bunun ardından gözler Gülçin Ergül’ün eski grubu Hepsi’ye çevrildi. Güzel şarkıcının geçirdiği bu acı günlerinde onun yanında olması beklenen eski dostlarının o vefayı göstermemesi, takipçilerini de sinirlendirdi. Sosyal medyada en çok yüklenilen isim ise Cemre Kemer oldu. İşte Cemre Kemer’in olay olan sosyal medya paylaşımları ve takipçileriyle tartıştığı detaylar…

HEPSİ GRUBUNUN CEMRE’Sİ TAKİPÇİLERİNİ TOPA TUTTU

Geçmiş yıllarda büyük bir popülerliğe sahip olan Hepsi Grubu, zaman içerisinde popülerliğini yitirmiş ve sonrasında yaşanılan tartışmalar Gülçin Ergül’ün gruptan ayrılmasına sebep olmuştu. Ünlü şarkıcı kendi başına kariyerine devam ederken, geçtiğimiz gün korkunç bir olay meydana geldi.  Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir istikametinde olan Ergül, trafik kazası geçirdi. Tıra çarpan sonrasında da ancak bariyerlere vurarak durmayı başaran araçtan yalnızca bir kişi sağ çıkabildi. Güzel şarkıcı Gülçin Ergül’ün sevgilisi, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu acı olaydan sonra gözler eski dostların yapacağı paylaşımlara çevrildi. Fakat Hepsi grubunun solistlerinden Cemre Kemer eski dostuna dair bir paylaşımda bulunmazken, kişisel hayatını paylaşmaya devam etmesi takipçilerinin şarkıcıya hedef almasına neden oldu. Cemre Kemer ise kendisine gelen tepkilere sessiz kalamayarak adeta çıldırdı. 

CEMRE KEMER SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Hepsi grubunun eski solistlerinden Cemre Kemer, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kemer’in paylaşımlarına se takipçilerinden eleştiri yağmuru tutuldu. Bunun üzerine sinirlenen şarkıcı kendi fotoğrafını koyarak altına; ‘’Bazı konular hassastır sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir’’ yazdı. Ardından tekrar paylaşımlar yapmaya devam eden Kemer, gelen tepkilere yine sessiz kalamayarak bu kez mesaj yoluyla takipçileriyle tartışmaya başladı. Kendisine gelen mesajları da yayınlayan şarkıcı; ‘’Siz bir yakınınızın başına korkunç ağır bir iş gelince instagramdan mı taziyelerinizi iletiyorsunuz emoji mi atıyorsunuz? Gif mi yolluyorsunuz? Beyniniz nerde sizin?’’ diyerek sert bir çıkışta bulundu. Bunun ardından bir başka mesajı daha yayınlayan Kemer; ‘’Bıktım ya bu klavye delikanlılarından harbi harbi… Yüzyüze aynısını yapabilseler bir yere kadar tamam da’’ ifadelerini kullandı. 

GÜLÇİN ERGÜL’DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Geçirdikleri trafik kazasından sonra ilk kez konuşan Gülçin Ergül o gün sevgilisiyle arasında geçen şeyleri anlattı; ‘’İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Kazadan kısa bir süre önce Erdal bana çok güzel şeyler söylemişti. O kadar mutluydum ki şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim’’ sözleri herkesi duygulandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal