Gülçin Ergül Koronavirüse Yakalandı

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül’ün koronavirüs testi pozitif çıktı. Ergül, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu.

12.03.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-09:33) Gülçin Ergül Koronavirüse Yakalandı

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra kariye solo olarak devam eden güzel şarkıcı Gülçin Ergül’den kötü haber geldi. Gülçin Ergül, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu.

Instagram hesabında paylaşımda bulunan Gülçin Ergül, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, hastane odasında çektiği bir kareyi şu notla yayınladı: ‘Maalesef ki, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altındayım. Lütfen herkes çok çok çok dikkat etsin. Bu işin şakası yok!’

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Gülçin Ergül’ün paylaşımına yoğun ilgi göstererek ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

'HEPSİ' BARIŞTI

Bir döneme damga vuran Hepsi Grubu, 2009 yılında yollarını ayırmıştı. O dönem gruptan ayrılan Gülçin Ergül, müzik kariyerine solo olarak devam etmişti. Grubun diğer üyeleri ise kariyerlerine başka alanlarda devam etmişti.

Geçen aylarda ise Gülçin Ergül’ün konuk olduğu bir canlı yayın sonrası Eren Bakıcı arasındaki buzlar erimişti. Ergül daha sonra ise Cemre Kemer ile barışmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal