Semiha Yankı Yıllarca Şiddet Gördüğünü Ancak Eşi Öldüğünde İtiraf Edebildi!

Ünlü şarkıcı Semiha Yankı yıllarca eşinden şiddet gördüğünü ancak o öldükten sonra itiraf edebildi. Şarkıcının kan donduran itirafları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar….

15.12.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-18:37)

Şarkılarıyla yıllarca hayranlarıyla sahnede buluşan Semiha Yankı, katıldığı Youtube programında olay çıkaracak açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı yaşamı boyunca çektiği acıları ancak eşi öldükten sonra itiraf edebildi. Yankı’nın programdaki bu itirafının ardından sosyal medya ve magazin sayfalarında çok konuşulmaya başlandı. Semiha Yankı evli kaldıkları süre boyunca hem şiddet gördüğünü hem de şiddet uyguladığını acı sözlerle açıkladı. İşte o habere ilişkin detaylar…

SEMİHA YANKI’NIN ŞİDDET İTİRAFI

Semiha Yankı Youtube’da yayınlanan Haber Bahane isimli programın bu haftaki konuğuydu. Ünlü şarkıcı kariyerinin yanı sıra evliliği hakkında da skandal açıklamalarda bulundu. Programda yıllar boyunca hem şiddet gördüğünü hem de şiddet uyguladığını itiraf eden Semiha Yankı hayranlarında şok etkisi yaratacak açıklamalara yer verdi. 24 yıllık evliliğinin 16 yılını eşinden şiddet görerek geçirdiğini söyleyen Yankı, kendisinin de zaman zaman eşine şiddet uyguladığını itiraf etti. Semiha Yankı o koskoca 16 yılı şu sözlerle anlattı; ‘’ Kıskançlıktan dolayı şiddet gördüm. İlk şiddet evliliğin 8. senesinde başladı. Bir kadınla yakaladım o dönemde ayrılsaydım çok iyi olurmuş. Affettiğim için KDV'siyle üzerime geldi. Alkolün bunların ana nedeniydi. Ben içki içmem. İçkinin negatifliğini babamdan ve eski eşimden gördüm. Tüm kadınlara tavsiyem olsun; bir adamın hatasını gördüğünüz zaman barışmayın. Müge Anlı’yı izliyorum o da benim gibi. Ben de eşimi dövdüm. Ben de onun kafasını gözünü yarıyordum. Tendonum ondan hep şiş. Kolum da tam açılmaz kırıldığı için. Adama ayrılalım dediğim an kapıdan çıkamıyordum. Bikinili pozlarımı falan da hep eşim öldükten sonra verdim’’ şeklindeki çarpıcı açıklamalarıyla gündemi sarstı. 

SEMİHA SS

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal