Begüm Öner Eşi Ceyhun Fersoy'la Yerlerde Sürüklendi, Ünlü Oyuncu Darp Olayının Perde Arkasını Anlattı!

Seksenler dizisinin oyuncusu Ceyhun Fersoy geçtiğimiz günlerde bir mekanda darp edildiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncunun darp edilmesiyle ilgili ortalığı karıştıracak detaylar ortaya çıktı.

14.12.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-17:13)

Seksenler dizisinde “Şahin” karakterine verdiği hayatla tanınan Ceyhun Fersoy ve hem rol hem de hayat arkadaşı Begüm Öner, darp konusuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Geçtiğimimiz günlerde Cihangir’de bir mekan çıkışı darp edildiğini duyuran Fersoy’un dövülmesine yönelik yeni detaylar ortaya çıktı. Fersoy’un eşi ve olayın görgü tanığı olan Begüm Öner sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu Teve2’de yayınlanan magazin programına bağlanarak, eşinin dövülmesi ile ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu. 

BEGÜM ÖNER KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Ünlü oyuncu Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy’la yaşadığı korku dolu anları Teve2’deki magazin programına bağlanarak anlattı. Darp olayının mağdurları olan ikili, yan masada çıkan tartışmanın kendilerine nasıl sıçradığını şu şekilde anlattı; “Bu olayın psikolojisini atlatmam çok zor. Yan masada çıkan bir olaydı. Biz hesabımızı ödedik ve kalkıyorduk. Asansörle inilip çıkılan bir mekan olduğu için biz de asansörü doğru gidiyorduk. Ceyhun kavga çıktığını gördüğünde hemen polisi arayıp bizi mekandan çıkarmaya çalıştı. Kavga asansörde de yaşanmaya başlayınca biz mekana geri alındık. Kavga edenlerden biri bana küfür edip beni itekledi” sözlerini kullandı.

CEYHUN FERSOY’UN YÜZÜ KANLA DOLDU

Geçtiğimiz günlerde başlarına gelen korkunç darp olayını anlatan oyuncu Begüm Öner konuyla ilgili; “Ceyhun da onu ittikten sonra sandalyenin üstüne çıktı ve 'yeter artık bizim burada can güvenliğimiz yok, burada kadınlar da var. Sizi şikayet edeceğim' dedi. Oradaki birisi de 'sen kimsin bizi şikayet ediyorsun' diyerek Ceyhun'a saldırdı. O esnada biz hepimiz yere düştük ve herkes tekme ve yumrukla bize saldırdı. Yerde sürüklenirken kendimizi asansörün orada bulduk. Asansörün içine girdiğimizde Ceyhun'un yüzüne baktığımda suratı kandan gözükmüyordu. Üstümüz, başımız, ayakkabılarımıza kadar her yer kan içindeydi. Oradan Allah'ın yardımıyla bir şekilde çıkıp hastanede darp raporu aldık. Görüntüler hiç kesilmeden verilirse her şey ortaya çıkar zaten” şeklinde anlattı. 

BEGÜM ÖNER: YERDE SÜRÜKLENDİK, ELİM KIRILDI

Korkunç dolu anları hala olayın şokunu yaşayarak anlatan Begüm Öner, saldırı anında yerde sürüklendiklerini ve elinin kırıldığını anlattı. Bunun üzerine her şeyin kamera görüntülerinin olduğunu belirten Öner; “Zaten yayınlanacak olan görüntüler her şey mevcut. Bizim kendimizi açıklamaya ihtiyacımız yok çünkü görüntüler ortada. Ben, eşim ve diğer kadın arkadaşlarım hayatlarında ilk defa böyle bir şey yaşadı. Saldırı anında elim kırıldı diye bağırdım kimse umursamadı. Kollarım, dizlerim her yerim mosmor” diyerek başlarına gelen korkunç olayı canlı yayında anlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal