Hepsi Grubunun Gülçin Ergül'ü Korkunç Bir Kaza Geçirdi! Kazada Sevgilisi Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz yıllarda Hepsi grubunun üyeliğinden ayrılan Gülçin Ergül’den çok kötü bir haber geldi. Ünlü şarkıcı Balıkesir’de sevgilisinin aracılığıyla seyir halindeyken korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada Ergül’ün sevgilisi hayatını kaybetti.

12.03.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-15:13)

Bir zamanlar Hepsi grubu ile müzik piyasasına damga vuran şarkıcı Gülçin Ergül’den kötü haber geldi. Gruptaki arkadaşlarıyla yolunu ayıran Ergül, kendi müziğiyle yoluna devam etmeyi seçmişti. Sesiyle hayranlarını mest eden şarkıcıdan dün gece korkunç bir haber geldi. Ünlü şarkıcı iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile seyir halindeyken kaza yaptı. 

GÜLÇİN ERGÜL’ÜN SEVGİLİSİ YAŞAMA TUTUNAMADI

Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı otomobil dün gece seyir halindeyken kaza yaptı. Hepsi grubunun bir zamanlar en sevilen seslerinden biri olan Gülçin Ergül ile sevgilisi Lafçı, korkunç kazanın kurbanı oldu. İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkiinde meydana gelen kazada Lafçı, aynı yöne giden Cengiz Y. İdaresindeki tırın dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil ancak bariyerlere vurarak durabildi. Kaza sonrasında artık araba da paramparça haldeydi. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül’ün iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, geçirdiği kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybetti. Şarkıcı Gülçin ise hafif yaralanarak Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Konuya dair şarkıcının ne açıklama yapacağı bilinmezken, bu haberi duyan herkes büyük bir yasa boğuldu. Sosyal medyada hızla yayılan haberi duyaran takipçileri baş sağlığı mesajlarını ve yorumlarını eksik etmedi. 

kaza

GÜLÇİN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Erkek arkadaşıyla trafik kazası geçiren Gülçin'den ilk açıklama geldi. kaza sonrasında sevgilisinin ölüm haberiyle sarsılan Gülçin sosyal medyada erkek arkadaşının fotoğrafını paylaşıp; "Sen benim meleğimsin, hep öyleydin aşkım'' notunu düştü. Bu not sevenlerini çok duygulandırdı...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal