Survivor Yunus Emre'nin Agresif Tavırlarına Acun Ilıcalı Rest Çekti: Söylediğin Cümleler Kabul Edilemez!

Survivor All Star'ın yeni bölümüne Yunus Emre'nin kavgacı tutumu damga vurdu. Programın sunucusu Acun Ilıcalı, konuya ilişkin ilk açıklamayı yaptı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:51)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor All Star, her yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yarışma şartları ve ada hayatı zorlaştıkça , yarışmacılar arasındaki gerginlikler de had safhaya ulaşıyor. Önceki gün ödül oyununda Yunus Emre'nin takım arkadaşlarından Ogeday ile Berkan'a sesini yükseltmesi, gerilimin iyice artmasına neden oldu. Ogeday'ın üzerine yürümesini engellemek için araya giren Hikmet de, arada kalan isimlerden biri oldu. Sosyal medyada oldukça eleştirilen agresif tavırlar sergileyen Yunus Emre hakkında, Acun Ilıcalı yeni bölümde rest çekti. 

ILICALI YARIŞMACIYA GÖZDAĞI VERDİ

Oyun alanında Ogeday'la Berkan'a bağıran ve agresif tavırlar sergileyen Yunus Emre, Ogeday'a çıkışarak; ''Sen ne ayaksın? Bu duvarı aşamıyorum anlıyor musun?'' diyerek üzerine yürümüştü. Takım arkadaşının diskalifiye olmaması için araya giren Hikmet'e de sinirlenen Yunus Emre; ''Sen benim sabrımı çok zorluyorsun'' dedi. Yayınlanacak yeni bölümde de bu konu tartışılırken yarışmacı; ''Daha önce bench'te sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum'' diyerek tepki çeken ifadelerde bulundu. Takım arkadaşını yalnızca ayırmak istediğini fakat arkasından küfürler ettiğini öğrenen Hikmet ise Yunus Emre hakkında; ''Amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu'' dedi. Acun Ilıcalı da artık duruma müdahale ederek Yunus Emre'nin gittikçe artan agresif tavırlarını durdurması gerektiğini söyleyerek; ''Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerinde kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor'da'' diyerek gözdağı verdi. Yeni yayınlanacak bölümde Yunus Emre Özden'in Ilıcalı'nın bu sözlerinden sonra diskalifiye olup olmayacağı da görülecek.

survivor yunus emre

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal