Çağatay Ulusoy’un Başrol Olduğu Süslü Korkuluk Dizisine Acun Ilıcalı’dan Büyük Veto Geldi!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un ekranlarına geleceği Süslü Korkuluk dizisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.02.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-16:36)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansı ve büründüğü karakterlerle herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, şimdilerde yeni projesiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Herkesi kendine hayran bırakan oyunculuğuyla birçok projenin aranan yüzü olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni dizi projesinin ismi de ''Süslü Korkuluk'' olmuştu. TV8 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan ve ilk başlarda partnerinin kim olacağı büyük bir ilgiyle merak edilen dizide Ulusoy'un rol arkadaşının da güzel oyuncu Alina Boz olacağı belirtilmişti. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin, Kırmızı Oda dizisi gibi büyük bir ilgi ve merakla izleneceği, konusunun ne olduğuna yönelik meraklar artarken ortaya ilginç bir iddia atıldı. 

YENİ KANALLAR ARAŞTIRILIYOR

TV8 ekranlarında yayınlanması için anlaşılan ve yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olurken, geçtiğimiz haftalarda diziyle ilgili ilk fragman yayınlanmıştı. Fragmandan sonra büyük bir ilgi artan diziye karşı hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. TV8 kanalının sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile OGM Pictures'ın ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu'nun medya patronuyla arasının bozulduğu iddia edildi. Kırmızı Oda gibi ilk başlarda reyting rekortmeni olan dizinin şimdilerde reytinglerde baya gerilerde yer alıyor olması ve yeni başlayacak olan Süslü Korkuluk dizisine dair anlaşmazlıklar sonrasında artık dizinin TV8'de yayınlanmayacağı iddia edildi. Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ile anlaşmayı bozan Güvenatam ve Budayıcıoğlu'nun şu sıralar yeni kanallara veya dijital platformlara açık olduğu, bir arayış içerisinde oldukları iddia edildi. Yaşanan bu problemlerin reytingleri kötü ilerleyen Kırmızı Oda'yı da nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu. 

çağatay ulusoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal