Buse Varol'la Boşanma Aşamasında Olduğu Konuşulan Alişan Ateş Püskürdü: Bize Bırakın Kararı Verelim!

Alişan'la eşi Buse Varol'un boşanacağı yönündeki iddialara ünlü şarkıcı kan kustu. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-09:57) Buse Varol'la Boşanma Aşamasında Olduğu Konuşulan Alişan Ateş Püskürdü: Bize Bırakın Kararı Verelim!

Ünlüler camiasında en sevilen ve beğenilen çiftler arasında yer alan Alişan'la Buse Varol çiftinin bir dargın bir barışık olduğu sık sık magazin gündemine bomba gibi düşüyordu. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü çiftin kızları Eliz'in birinci yaş günüydü. Kızlarının doğum günlerini ayrı ayrı kutlayan çiftin sosyal medya paylaşımları ise birçok kişinin dikkatini çekti. Alişan'ın aile bireyleriyle çekildiği fotoğraf karesinin içinde eşi Buse Varol'un olmaması ünlü çiftin ayrılma aşamasında olduğunu gündeme getirmişti. Bu iddialardan sonra açıklama yapan Buse Varol, kızının doğum günü organizasyonuna davet edilmediğini söyleyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu. Ünlü çiftin aralarının bozuk olduğu yönündeki iddialardan sonra, Hürriyet gazetesinde yer alan bir habere göre, ünlü çiftin boşanacakları ve işlemleri sessiz sakin yürüttükleri belirtildi. Sosyal medyaya ve magazin gündemine düşen bu haberden sonra ünlü şarkıcı Alişan, kişisel hesabından bir açıklama yaptı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İSYAN ETTİ

Ünlü şarkıcı Alişan eşi Buse Varol'la arasının bozuk olduğunu kabul ederek, kardeşinin vefatının ardından daha yeni toparlamaya başladığını söyleyip duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Alişan; ''Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin Iütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız'' dedi. Ünlü şarkıcının bu açıklamasından sonra ise Buse Varol'dan herhangi bir açıklama henüz gelmedi. 

buse varol ve alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal