İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var, anneleri kimler? Çocukların sayısını duyan inanamıyor

Bugüne kadar 4 kere nikahlı evlilik yapan İbrahim Tatlıses'in toplam kaç tane çocuğu olduğu merak edildi. İkisi dini nikah, ikisi resmi nikahlı olan evliliğinden 7 çocuğu bulunan İbrahim Tatlıses'in 9'da torunu vardır. İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinde olan çocukları tam bilinmediği için kimler olduğu merak edildi. Peki İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var, anneleri kimler? detaylar haberimizde yer almaktadır.

06.03.2022-19:33 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-19:34) İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var, anneleri kimler? Çocukların sayısını duyan inanamıyor

İbrahim Tatlıses bugüne kadar iki resmi, iki dini nikah olmak üzere 4 kere evlenmiştir. Tüm evliliklerinden 7 tane çocuğu olan İbrahim Tatlıses'in 9 da torunu vardır. Son dönemde Ahmet Tatlı ile yaşadığı polemikle ilk evliliği gündeme gelen Tatlıses'in Adalet Sara ile yaptığı ilk evliliğinden olan çocuklarının kim oldukları merak edildi. 

İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinden kaç çocuğu vardır.jpg

İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinden kaç çocuğu vardır?

İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Sara ile yapmıştır. Bu evliliğinden Gülden, Gülşen ve Ahmet isminde 3 çocuğu vardır. İbrahim Tatlıses tüm çocuklarını eşit derecede severken son dönemde oğlu Ahmet Tatlı ile sosyal medyada birbirleriyle alakalı yazılar paylaşmaları aralarının bozuk olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde kızı Gülşen'i sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıses'in çocukları arasında sadece Ahmet Tatlı ile sorunlar yaşadığını gösteriyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal