İbrahim Tatlıses sosyal medyada tüm çocuklarını teker teker överken oğlu Ahmet Tatlıses'i evladı yerine koymadı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki anlaşmazlık sürüyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

01.03.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-09:50) İbrahim Tatlıses sosyal medyada tüm çocuklarını teker teker överken oğlu Ahmet Tatlıses'i evladı yerine koymadı

Güçlü sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve halen daha popülerliğini koruyan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde verdiği konserde yaptığı açıklamalarla hem sosyal medyaya hem de magazinin gündemine bomba gibi düşmüştü. Uzun yıllar boyunca sahnelerin aranan ismi olan ve uğradığı silahlı saldırı sonrasında yaklaşık 12 yıl sahnelerden uzak kalan başarılı şarkıcı, şu sıralar verdiği açığı kapatmaya devam ediyor. Günay Restaurant'ta sahne alan ve sevilen şarkılarını iki saat boyunca seslendiren ünlü şarkıcı; ''Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum. Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok. Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım'' şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ünlü şarkıcının bu açıklamalarından sonra ise arasının bozuk olduğu bilinen Ahmet Tatlıses; ''Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti. Kendi bilir'' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. 

Tatlıses: Bunların duası bana yeter de artar

Oğlu Ahmet Tatlıses'in göndermeli paylaşımından sonra İbrahim Tatlıses, uzun zaman boyunca kimsenin görmediği kızı Gülşen'le fotoğrafını paylaşarak, teker teker çocuklarından bahsetti. Tatlıses; ''Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elif'im var ki sormayın. Nasılsın babam süperim kızım ben de süperim babam deyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin'' ifadelerini kullanarak oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı. 

İbrahim Tatlıses kızıyla fotoğrafını paylaştı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal