Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtladı, silikon sorusuna verdiği cevap olay oldu

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, kendisi hakkında en merak edilen soruları yanıtladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

01.03.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-10:02) Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtladı, silikon sorusuna verdiği cevap olay oldu

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Gülben Ergen, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana şarkıları ve yaşadığı polemikleriyle pop müziğinin zirvesine ismini yazdırmayı başardı. Dobra açıklamaları ve yaşadığı ilişkileriyle sık sık magazin gündemine düşen güzel şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Çarpıcı sorulara şaşırtıcı cevaplar veren Ergen'in yanıtları da sosyal medyada dikkat çeken konulardan biri oldu. 

Takipçisi Ergen’i çıldırttı

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen bakirelik sorusuna yanıt vermişti. Ünlü şarkıcıya yöneltilen ''Bakirelik önemli mi?'' sorusu üzerine Gülben Ergen de; ''İyi insan olmak önemli'' şeklinde bir not düşerek kendi düşüncelerini paylaşmıştı. Yaptığı o soru cevaptan sonra yine takipçileriyle iletişime geçen başarılı şarkıcıya bu kez de göğüslerinin silikon olup olmadığı soruldu. Ergen de bu soruya; ''Değil. Takma bir şey yok bende'' ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu iddialı yanıtlarından sonra ''Üstsüz poz vermeyi düşünür müsünüz?'' sorusu da yöneltildi. Bunun üzerine güzel şarkıcı; ''Düşünmem'' yanıtını vererek kesin bir dille üstsüz poz vermeyeceğini açıkladı. Tüm bu merak edilen soruların yanı sıra Gülben Ergen'e yöneltilen bir soru ünlü şarkıcıyı kızdırdı. Ergen'e; ''Böyle kıyafetler giyiyorsunuz ne kadar günah olduğunu bilmiyor musunuz?'' ifadelerinin kullanılmasını ardından ünlü şarkıcı; ''Karar merci misiniz siz? Çalışmanın, tek başına onlarca hayatın sorumluluğunu sırtlamanın ibadet olduğunu biliyor musunuz? Peki asıl günahın başkalarının hayatlarını yargılamak olduğunu biliyor musunuz? Yok masa başı çakma klavye kahramancılığı sizinki'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. 

gülben ergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal