Ev Kazası Geçiren Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen’in Kaburga Kemiğini Çatlattığı Ortaya Çıktı

Konserden konsere koşuşturan ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.02.2022-09:19 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-13:54) Ev Kazası Geçiren Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen’in Kaburga Kemiğini Çatlattığı Ortaya Çıktı

Pop müziğinin en başarılı isimlerinden biri olan güzel şarkıcı Gülben Ergen, sesi ve şarkılarıyla yıllardır büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edilen ve sık sık magazin gündemine bomba gibi düşen başarılı şarkıcının önceki gün yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Eski eşi Erhan Çelik'le boşandıktan sonra bir müzisyenle birlikte olan ünlü şarkıcı, şu sıralar aradığı aşkı avukatta buldu. Ünlü şarkıcının her konserinde en önde yerini alan avukatın ise henüz ismi bile bilinmiyor. Ergen'in magazine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bu gizemli aşkı sonrası, ünlü şarkıcıdan kötü haber geldi. 

ERGEN: BİTMEYEN AĞRI KABURGA KEMİĞİMDE 

Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yanından bir an olsun gitmeyen avukat sevgilisiyle güzel günler geçirirken, başarılı şarkıcından kötü haber geldi. Evde kaza geçirdiği öğrenilen ünlü şarkıcının merdivenden inerken ayağının kaydığını ve ayak bileğini burktuğu öğrenildi. Çektiği ağrılar sonucu soluğu hastanede alan ünlü şarkıcıya yapılan tetkikler sonucunda, sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde menisküs yırtığı tespit edildiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı başına gelen bu talihsiz ve ağrılı kaza sonrası ise sağlık durumu hakkında bilgilendiren bir yazı paylaştı. Ergen; ''Bitmeyen bir ağrı kaburga kemiğimde, hep inandığım geleneksel İbni Sina tıbbının eşsiz doktoru ve şaşırtıcı tedavileri hepsi doğal hepsi müthiş'' ifadelerini kullandı. 

gülben ergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal