Kanal D Ekranlarının En Sevilen Komedi Programı Çok Güzel Hareketler 2'nin Yeni Adresi Belli Oldu!

Ekranların en sevilen komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2'de sevindiren karar duyuruldu.

17.02.2022-18:33 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-18:39) Kanal D Ekranlarının En Sevilen Komedi Programı Çok Güzel Hareketler 2'nin Yeni Adresi Belli Oldu!

Kanal D ekranlarının en sevilen komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yıllar önce yayınlanan ilk formatıyla da çok sevilen, şimdilerde ekranlara gelen ikinci nesil kadrosuyla da oldukça beğenilen Çok Güzel Hareketler 2 geçtiğimiz günlerde ekranlara veda edeceğini duyurmuştu. Resmi sosyal medya hesaplarından duyurdukları bu haber sonrasında, çok sevilen programın hayranları da büyük bir üzüntü yaşamıştı. ÇGH hakkında güzel haberi ise Cengiz Semercioğlu duyurdu.

MART AYINDA YENİDEN EKRANLARA GELECEK

Yer aldığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler 2, geçtiğimiz günlerde duyurduğu final kararıyla herkesi derinden üzmüştü. İzleyicisinin her zaman yüzünde tebessüm oluşturan ve büyük bir ilgiyle takip edilen ÇGH'nin, sözleşmesinin bitmesi nedeniyle ekranlara veda ettiği ortaya çıktı. Sözleşmesi sonlanan ve yeni bir platforma geçeceği konuşulan ÇGH'nin Star'a geçeceği öğrenildi. 109.bölümüyle 31 Ocak'ta final yapan programın Mart ayından itibaren Star TV'de yer alacağı öğrenildi. 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal