Kanal D Ekranlarının En Sevilen Komedi Programı Çok Güzel Hareketler 2’den Hayranlarını Üzen Haber Geldi!

Uzun süredir ekran başındaki izleyicileri güldüren Çok Güzel Hareketler 2 hakkında herkesi şaşırtan bir karar verildi. İşte habere ilişkin o detaylar…

26.01.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-17:58)

Kanal D ekranlarının en sevilen televizyon programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2, uzun bir süredir ekran başındaki izleyicileriyle buluşup yüzlerinde tebessüm oluşturmak için çeşitli konuları ele alıyor. Günlük hayata dair karşılaşılan pek çok durumu komik bir şekilde ele alan ÇGH ekibi, her hafta yeni skeçlerle izleyici karşısına geçip güzel reaksiyonlar alırken, komedi programı hakkında ÇGH hayranlarını üzecek bir haber geldi. Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ve sunuculuğunu da eski Çok Güzel Hareketler’in oyuncusu olan Eser Yenenler’in yaptığı komedi programı ekranlara veda etmeye karar verdi. 

RESMİ SAYFA DUYURDU

Yıllar önce ilk defa ekranlara gelen ve yayınlandığı dönemde çok ses getiren Çok Güzel Hareketler, verdiği uzun bir aranın ardından yeniden televizyon ekranlarına geri dönmüştü. Oyuncu kadrosuyla birbirinden yetenekli isimlerin bir arada olduğu Çok Güzel Hareketler 2’de, yayınlandığı ilk günden bugüne kadar büyük bir ilgiyle takip edildi. BKM salonlarının her zaman dolu olduğu ÇGH oyununda, radikal bir karar alındı. Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ÇGH’nin resmi sayfasında; ‘’ Haftaya Kanal D'de son kez buluşuyoruz. Çok yakında yeniden görüşmek üzere’’ şeklinde bir ifadeye yer verildi. Bunun üzerine oyuncu kadrosunda yer alan Batuhan da yapılan paylaşımı kendi hesabından duyurarak yeniden buluşacaklarını söyledi. Ortaya atılan iddialara göre ise Çok Güzel Hareketler 2 artık bir dijital platformda yer alacak. 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal