Çok Güzel Hareketler'in Oyuncusu Arif Güloğlu Kanser Tedavisi Görüyordu, Hayranları Müjdeli Haberle Havalara Uçtu!

Çok Güzel Hareketler 2 programının sevilen oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanseri tedavisi görüyordu. Başarılı oyuncudan aylar sonra güzel haber geldi.

18.12.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-14:21)

Kanal D ekranlarının en sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2, hız kesmeden devam ediyor. Her hafta yayınlandığı yeni bölümüyle seyirciyi kahkahaya boğan program, uzun süredir kadrodaki oyuncu eksikliği ile ekranlara geliyordu. Oyunculuk performansı ve ekranlara yansıyan enerjisi ile Arif Güloğlu, ÇGH’de büyük çıkış yakalayan isimlerden biri olmuştu. Kısa sürede tanınan ve sevilen biri haline gelen Güloğlu’dan kötü haber gelmesiyle hem hayranları hem de ekran başındaki izleyiciler büyük bir hüsrana uğramıştı. 24 yaşındaki ünlü oyuncuya lenf kanseri teşhisi konulmuştu.

ARİF GÜLOĞLU’LUNUN LENF KANSERİ MÜCADELESİ

Çok Güzel Hareketler 2 ile ekranlara gelen ve kısa sürede ün kazanan Arif Güloğlu’dan gelen haber herkesi çok üzmüştü. 24 yaşındaki oyuncuya konulan lenf kanseri teşhisi hem hayranlarını üzmüş hem de en çok ekip arkadaşlarını etkilemişti. Tedavisi için ÇGH’den ayrılmak zorunda kalan Güloğlu’yu ise ekip arkadaşları hiçbir zaman unutmadı. Her yazılan ve oynanan skeçte başarılı oyuncu alkışlarla anıldı. Dokuz ay boyunca lenf kanseriyle mücadele eden Arif Güloğlu ise, ara ara da olsa iyi haberlerini arkadaşları aracılığıyla hayranlarına iletti. Tedaviyle geçen dokuz ayın sonunda ise, yetenekli oyuncu Arif’ten hayranlarına güzel haber geldi. Lenf kanseriyle mücadele eden Güloğlu, mücadelesinden başarıyla çıktı. 

arif

GÜLOĞLU EKRANLARA DÖNÜYOR

Çok Güzel Hareketler’deki kariyeri yakalandığı kanser ile yarım kalan Arif Güloğlu, verdiği mücadeleyi kazanmasıyla ekranlara geri dönüyor. Başarılı oyuncudan gelen bu haber hem hayranlarını hem de ekip arkadaşlarını çok sevindirdi. Ocak ayından itibaren Güloğlu yeniden ÇGH ile ekranlara gelmeye devam edecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal