Ünlü Sunucu Seren Serengil Hayatını Kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kendisini Kandırdığını İtiraf Etti!

Başarılı sunucu Seren Serengil'den, saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında olay açıklamalar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

17.02.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-17:36) Ünlü Sunucu Seren Serengil Hayatını Kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kendisini Kandırdığını İtiraf Etti!

Ekranların sevilen sunucusu Seren Serengil, sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında çeşitli konulara yer vermeye devam ediyor. Ünlü sunucu Serengil bu kez de yakın zamanda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında itiraflarda bulundu. Hem yakın arkadaşı Ece Erken'in eşi hem de avukat olan Mahmutyazıcıoğlu hakkında gelen bu itiraf herkesi şok etti. Canlı yayında açıklamalarda bulunan ünlü sunucu, Fikret Orman hakkında geçmiş zamanda yaptığı iddiaları yeniden gündeme getirdi. Ünlü sunucu bir süre önce Fikret Orman'la eşinin resmi olarak boşanmadığını dile getirmiş ve ortaya attığı bu iddialara karşılık olarak da Mahmutyazıcıoğlu tarafından belgelerle ikna edilmişti. Bu belgelerin sahte olduğunu itiraf eden Serengil, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

SERENGİL: BANA DA YALAN SÖYLEMİŞ ALACAĞI OLSUN

Ünlü sunucu Seren Serengil, yakın zaman önce silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden hem arkadaşı hem de en yakın arkadaşlarından biri olan Ece Erken'in hayat arkadaşı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serengil; "Fikret Orman ve eşinin boşanmadığını söylemiştim. Bana Şafak boşandıklarına dair belge gönderdi meğer bana da yalan söylemiş alacağı olsun. Sahteymiş. Bana da yalan söylemiş alacağı olsun. Fikret Orman'ın Sedef Hanım ile boşanma kağıtlarını atmış. Boşandılar diyor. Şafak'a inandım, meğerse Şafak bu belgeleri Ece'ye de zamanında yapmıştı ya, o belge sahteymiş'' ifadelerini kullandı. Ünlü sunucunun bu anlattıklarından sonra Orman'ın ne söyleyeceği merak ediliyor. 

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal