Şarkıcı Gülşen'i Eleştirdikten Sonra Aynı Kıyafeti Giyen Seren Serengil'den Olay Yorum: Ben Taklit Etmem Edilirim!

Sahnelere yeniden dönen ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, gelen eleştirilere ilk kez yanıt verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

14.02.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-16:59)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu olan Seren Serengil, yıllar sonra yeniden sahneye çıkma kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde verdiği aranın ardından sahneye çıkan Serengil ilk konserinde sesiyle, ikinci konserinde ise tercih ettiği dekolteli kıyafetiyle sosyal medyanın ve magazinin gündemine düşmüştü. Ünlü şarkıcı Gülşen'in tercih ettiği kıyafetleri yerden yere vuran ve çok açık olduğunu dile getiren hatta striptizci benzetmesi yapan Serengil, sahneye ikinci çıkışında tıpkı Gülşen gibi bir elbise giymeyi tercih etti. Çok eleştirilen ve neredeyse Gülşen'in elbisesinin aynısını giyen Seren Serengil, birkaç gün sonra basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Konuya ilişkin açıklama yapan ünlü sunucu, söylediği cümlelerle herkesi şaşırttı. 

SERENGİL: YENİ GELMEDİM GERİ GELDİM

Uzun yıllar sonra geçtiğimiz günlerde ilk kez sahneye çıkan ve şarkı söyleyemediği gerekçesiyle eleştirilen Seren Serengil, ikinci konserinde tercih ettiği kıyafetin hem dekoltesi hem de Gülşen'in elbisesine olan benzerliği ile topa tutuldu. Konu hakkında konuşan Serengil; ''Ben kimseyi taklit etmem, taklit edilirim. Ben aileden öyle büyütüldüm'' dedi. Sahnelere yeniden çıkması ve şarkı söylemesiyle de ilgili olarak; ''Yeni gelmedim, geri geldim'' diyerek herkesi konuya ilişkin cümlelerini noktaladı. Aldığı eleştiriler sonrasında ünlü sunucu ve artık şarkıcının ilerleyen konserlerinde yeniden Gülşen gibi giyinip giyinmeyeceği merak konusu oldu. Dobra açıklamalarına her daim devam eden Serengil'in sunduğu programa hız kesmeden devam etmesi hayranlarını mutlu ediyor. 

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal