Evliliklerinde Kara Bulutlar Dolaşan Hamdi Alkan İle Selen Görgüzel Çifti Yollarını Ayırmaya mı Karar Verdi?

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarla magazin gündemine damgasını vuran Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşanıp boşanmayacakları merak konusu oldu. İşte o detaylar...

14.02.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-16:45) Evliliklerinde Kara Bulutlar Dolaşan Hamdi Alkan İle Selen Görgüzel Çifti Yollarını Ayırmaya mı Karar Verdi?

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, yıllar önce hayatını şarkıcı Selen Görgüzel'le birleştirme kararı almıştı. Kameralara her daim mutlu ve aşk dolu yansıyan çiftten Hamdi Alkan önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Herhangi bir soruya yanıt vermek istemeyen ünlü yönetmen; ''Annem yoğun bakımda. Şu an başka bir boyuttayım. Her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım'ın doğum günü, ona sorun'' şeklinde ifadelere yer vermişti. Aynı gün sahneye çıkan ve büyük bir coşkuyla doğum gününü kutlayan Görgüzel ise eşi Hamdi Alkan'la ilişkin sorulara; ''Hamdi çantacım ya da menajerim değil. Her sahnemde sürekli yanımda dolaşamaz'' açıklaması yaparak herkesi şaşkına çevirmişti. 

ÇATIRDAMALAR BAŞLADI

Son zamanlarda birlikte görülmeyen ve yapılan açıklamalarda magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çiftinin boşanmaya yönelik haberleri konuşulmaya başlandı. TV8'de yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programının sunucularından Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ise konuya ilişkin; ''Alişan ve Buse Varol gibi bir durum söz konusu. Bir tarafta hastalık, ölüm döşeğinde anne, 'Her an haber gelebilir' diyor. Onu kaybetme korkusu ve gözyaşı. Diğer tarafta 'Hayat benim için devam ediyor. Sahneye çıkarım' deniyor. Ama doğum günü kutlarım noktasında bir duracağız. Karşı tarafın hayatında hüzünlü bir şey var, senin vur patlasın çal oynasın bir şeyler yapman ne kadar doğru? Eskiden bir apartmanda acı haber varsa TV açmazlardı. Nereden nereye geliyoruz. Ayrıca 'Hamdi çantacım değil' lafı da ağır. Hamdi Alkan'a öyle bir benzetme yapmak yakışmadı. Hamdi Bey'in de Selen Hanım diye bahsetmesi arada bir mesafe olduğunun göstergesi'' diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Selen görgüzel hamdi alkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal