23.07.2022-09:20 (Son Güncelleme:19.08.2023-16:19)


1

Kimdir?

Kimdir?

9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da doğan Selen Görgüzel, 50. Yıl Tahran Lisesi’nde okumuştur. Babası matbaacı ve annesi ev hanımı olan Görgüzel 1997 yılında henüz 18 yaşında iken iş adamı Yılmaz Bektaş ile evlenmiştir. 24 yaşına geldiğinde eşinden boşanan Görgüzel’in bu evlilikten İlknaz adında bir kızı var. Lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu adlı programında kamera arkasında yarı zamanlı olarak çalışmaya başladı. 1996 yılında Zirvedeki Sesler adlı programı sunarak televizyon hayatına başlayan Selen Görgüzel, daha sonra birçok program sundu. Ardından oyunculuk yeteneğinin fark edilmesi üzerine tiyatro da yapan Görgüzel, Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde yer aldı.



2

Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı

Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı

Son dönemlerde sahne performansları ve kıyafetleri ile sık sık gündeme gelen Selen Görgüzel, Nişantaşı City’de muhabirlere yakalandı. Elindeki pet şişede beyaz bir karışım içen Görgüzel, gazetecilerin dikkatini çekti. Görgüzel, “Anne sütü içiyorum. Doktorum önerdi. Enfeksiyon sorunlarını çok iyi geliyor, güzel bir etkisi var” şeklinde yaptığı yorum ile tartışmaya neden oldu. Uzman isimler ise Görgüzel’in sözlerine tepki gösterdi.



3

Sosyal medya paylaşımları

Sosyal medya paylaşımları

Güzel oyuncu ve sunucu cesur pozlarını sosyal medyada paylaşmaktan çekinmiyor.



4

Eski eşten olay itiraf

Eski eşten olay itiraf

Sahne tarzı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den yine olay yaratacak açıklamalar geldi. Görgüzel, sektöre ilk girdiği dönemde tacize uğradığını itiraf ederek "Babam yaşındaki adamlar benimle beraber olmaya çalışıyorlardı. Bana 'Onun bunun yatağından geçmezsen bu iş olmaz' diyorlardı dedi.



5

Dansı olay oldu

Dansı olay oldu

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra "benden selam söyleyin aşklarıma" şarkısıyla dans eden Görgüzel verdiği frikiklerle kısa sürede gündem oldu.



6

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettiriyor

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettiriyor

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel, Nişantaşı’nda görüntülendi. Güzelleşmek için küçük bir operasyon geçiren Görgüzel, sünnet derisini yüzüne enjekte ettirdiğini söyledi. Selin Görgüzel, "Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış." Sözleriyle şaşkınlık yarattı. Bu sözler sosyal medyada gündem oldu.



7

İddialı kıyafetlerine tepki

İddialı kıyafetlerine tepki

Hamdi Alkan eşinin iddialı kıyafetleri ve açıklamaları için herhangi bir yorumda bulunmuyor.



8

Ses getiren pozlar

Ses getiren pozlar

Çeşitli projeler için objektif karşısına geçen Görgüzel, genelde çok konuşulan kıyafetlerle ses getiren pozlar veriyor.



9

Havuz başında verdiği poz

Havuz başında verdiği poz

Selen Görgüzel'in havuz başında verdiği poz herkesi etkiledi. O kadar eğildi ki neredeyse göğsü gözükecekti.



10

Öpüşme sahnesi

Öpüşme sahnesi

Selen Görgüzel, İrfan Kangı ve Orçun Kaptan'ın yer aldığı tiyatro oyunundaki öpüşme sahnesiyle çok konuşulmuştu. Oyunun ilk gösteriminde İrfan Kangı, oyunu bölerek Hamdi Alkan'dan izin istemiş ve Görgüzel'i öpmüştü.



11

Sahne kıyafeti

Sahne kıyafeti

İstanbul'da sahneye çıkan ünlü isim dikkat çeken kostümü için "Elbise yok, sadece zincirlerden oluşuyor. Bir zincir kopsa yanarım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr