21.09.2022-09:51 (Son Güncelleme:21.09.2022-09:51)


1

Tek celsede boşandı

Tek celsede boşandı

2014 yılında Selen Görgüzel ile nikah masasına oturan ünlü yönetmen Hamdi Alkan, 6 ay önce tek celsede boşanmıştı.



2

Kendi kabuğuna çekilmişti

Kendi kabuğuna çekilmişti

Boşandıktan sonra kendi kabuğuna çekilen Hamdi Alkan'dan olay yaratan itiraflar geldi.



3

İtirafları herkesi şaşırttı

İtirafları herkesi şaşırttı

360 TV'de yayınlanan Gökhan Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olan Hamdi Alkan, çarpıcı itiraflarda bulundu.



4

Boşanma sebebi

Boşanma sebebi

Selen Görgüzel ile evliliğini anlatan Hamdi Alkan, "Selen'le evliliği yürütemedik. Döndüremediğim noktada da vurmadan ve kırmadan bitirdik. Konuşma yasağını da dijital ortamda çocuklarım için kalmaması adına aldırdım. Benim özel hayatım, yaşandı ve bitti" dedi.



5

Gökhan Kalaycıoğlu, Hamdi Alkan'a "Selen'in sahnedeki frapan kadın olayı seni rahatsız etti mi?" sorusunu sorunca Alkan yanıtını geciktirmedi.



6

'Öpüşme sahnesi beni...'

'Öpüşme sahnesi beni...'

Hamdi Alkan, "Rahatsız olmadım hatta iki klibini de ben çektim. Benim onun müzik yoluyla ilgili farklı bir fikrim vardı. Etrafta böyle vamp kadınlar çok fazla var. Tiyatro oyunundaki öpüşme sahnesi beni rahatsız etmedi. Orada izin alınması lüzumsuzdu. Gereksiz şekilde altı çizildi. Allah herkesin yolunu açık etsin. Herkesin işi rast gitsin. Benden uzak olsun, kendi hayatına yakın olsun" dedi.



7

Hayatında biri var

Hayatında biri var

Evlilik defterini kapattığını belirten ünlü yönetmen Hamdi Alkan, şu sözleriyle hayatında birinin olduğunu ima etti:



8

'Öyle bir kişi var ki'

'Öyle bir kişi var ki'

"3 evlilik yaptım zaten bence yeterli. Daha başka şeyler yaşayalım. Daha uzun soluklu daha saygı içerisinde ve paylaşımsal ilişkiler neden olmasın ki. Her anlamda yeni bir yola girdim. Kalbimde bir mutluluk olacaktır. Hayatımda birçok insan var ama öyle bir kişi var ki off"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr