Serdar Ortaç Kameralar Karşısında 40 Milyon Değerindeki Evini Kimlere Bıraktığını Açıkladı!

Ünlü şarkıcı konser sonrası vasiyetiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

14.02.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-18:05) Serdar Ortaç Kameralar Karşısında 40 Milyon Değerindeki Evini Kimlere Bıraktığını Açıkladı!

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen şarkıcılarından biri olan ve yediden yetmişe birçok kişiye hitap eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Konser için Kıbrıs'ta bulunan Ortaç, son zamanlarda gündemden düşmeyen açıklamalarına bir açıklık getirirken, aynı zamanda vasiyetini de açıkladı. Geçtiğimiz günlerde hep baba olmak istediğini, zaman zamanda bu isteğini yerine getirecekken hamile kalan sevgililerinin kürtaj yaptığını dile getiren Serdar Ortaç eleştirilerin hedefi olmuştu. Günler sonra o konu hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı; ''Tabi o konuda biraz boş konuştum insanların tepki vermesi normal'' dedi. ''En son sevgililer gününde ne yapmıştınız?'' sorusuna ise başarılı şarkıcı; ''En son eşim ile yemeğe çıkmıştık. Pardon boşandıktan sonrada sevgilim ile yemeğe çıkmıştık. Hayatım boyunca yemeğe çıktım'' ifadelerini kullandı. Aşk sorularını da yanıtlayan Ortaç; ''Umurumda değil artık aşk konuları çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için'' diyerek aşk konularını kestirip attı. 

VASİYETİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Vasiyetini açıklayanlar kervanına dahil olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da kameralar önünde vasiyetini açıklayarak; ''Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum'' diyerek herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının bu açıklamalarından sonra Seren Serengil bir açıklamada bulundu. Serdar Ortaç'ın vasiyetini açıklamadan önce zehirlendiği ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Arto ise; ''İlaçla birlikte alkol kullanmasa iyi olur'' diyerek bomba haberi patlattı.

serdar ortaç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal