Gülşen'e Kıyafeti Nedeniyle Striptizci Diyen Seren Serengil'den Akıllara Durgunluk Veren Derin Yırtmaçlı Konser!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, konserde giydiği kıyafeti ve yaptığı yorumlarla kafaları karıştırdı. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.02.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-11:04)

Yıllardır ekranlara Söylemezsem Olmaz isimli magazin programıyla gelen başarılı sunucu Seren Serengil, programda birçok ünlüyü farklı nedenlerle eleştirmesiyle gündeme geliyordu. Sanat camiasından birçok ünlüyü topa tutan ünlü sunucu Serengil, son olarak Gülşen'i yerden yere vurmuştu. Pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Gülşen'i giydiği transparan kıyafeti ve dansıyla striptizciye benzeten ve sahnede bu denli dekolteli kıyafetlerin giyilmemesine dikkat çeken Serengil, önceki gün sahneye çıktı. Uzun yıllar verdiği aradan sonra yeniden sahnelere çıkan başarılı sunucu, sosyal medyada sesinin olmadığı gerekçesiyle eleştirilirken bir kez daha sahneye çıktı. Bu kez tıpkı Gülşen gibi giyinen Serengil, derin bacak yırtmaçlı bir abiye tercih ederek herkesi şaşırttı. Ünlü sunucunun programda öfkelenerek ağır eleştirilerde bulunduğu Gülşen'e; ''Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli ortamlar için avam'' demişti. 

SERENGİL SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Birçok ünlüyü yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz isimli programda eleştiren Seren Serengil, son olarak Gülşen'i topa tuttuğu sözleriyle akıllara yer etmişti. Ünlü sunucu; ''Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot, sütyen. Olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık ille şeyini çıkartacaksınız'' açıklamalarında bulunduktan sonra derin yırtmaçlı bir elbiseyle sahneye çıkması herkesi şaşkınlığa uğrattı. Ünlü sunucunun yaptığı bu açıklamalar sonrasında tercih ettiği bu elbise sosyal medyada alay konusu oldu. 

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal